Speltips Bologna – Napoli 17/1: Stora avbräck

Martin Efvergren Publicerat: 17 januari 2022

Det är två lag med en hel del avbräck som ställs mot varandra när Bologna gästas av Napoli i Serie A. Matchen spelas måndagen den 17 januari 2022 med avspark kl 18:30.

Bologna – Napoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bologna har varit och är fortfarande ganska hårt drabbade av corona-smitta. Även om man tar det i beaktning så har resultaten i Serie A varit ganska skrala på sistone.

På de fem senaste matcherna har man bara tagit tre poäng. Strax innan jul besegrade man visserligen Sassuolo med 3-0 borta, men i de övriga fyra senaste matcherna har man åkt på däng. I tisdags föll man med 2-1 borta mot bottenlaget Cagliari efter att de avgjort matchen på tilläggstid.

Bologna står därmed på 27 poäng efter 20 matcher och placerar sig strax under mitten i den haltande tabellen. Nu tar man emot ett Napoli som på sistone har tappat mark i toppstriden, men som står på 43 poäng efter 21 matcher.

Även Napoli kommer från en tung förlust förra veckan då man blev utslagna av Fiorentina på hemmaplan i Coppa Italia. Matchen, som stod 2-2 efter två halvlekar, avgjordes till bortalagets fördel under förlängningsspelet. Slutresultatet blev till slut 5-2 till Fiorentina.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett målsnålt Napoli

Luciano Spalletti och hans Napoli fick en drömstart på den här säsongen då man vann sina åtta första ligamatcher. På senare tid har man blandat gett desto mer. Under december månad föll man mot både Empoli och Spezia på hemmaplan och däremellan besegrade man AC Milan på bortaplan.

Napoli och Bologna möttes senast i den tionde omgången då de förstnämnda var i sitt vinnarstim. Napoli vann det mötet med klara 3-0 i Neapel.

Den här gången är det två ganska stukade lag som ställs mot varandra. Bologna saknar Mbaye och Barrow som spelar de afrikanska mästerskapen. Detsamma gäller för Napolis Koulibaly, Ounas och Zambo Anguissa. På deras skade- och sjukdomslista finns Insigne, Ospina och Zielinski. Bologna saknade totalt hela tio spelare i senaste matchen. Bland annat är Medel, Amey och Urbanski på grund av covid. Därtill finns nu även Orsolini som gjort mål två matcher i rad på skadelistan

Dessa förutsättningar gör den här matchen något mer oviss. Napoli gäller emellertid som favoriter hos spelbolagen då ett spel på bortalaget ger ungefär dubbla insatsen.

För Napolis del har det varit väldigt målsnålt på sistone. I deras fem senaste ligamatcher har det gjorts under 2.5 mål totalt i samtliga. Båda lagen saknar nu en hel del offensiv spets och det bör kunna innebära att inte heller den här matchen blir något målkalas.

Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till fina 1.95 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30, måndag 17 januari 2022
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: