Speltips Brescia – Parma 25/7: Obetydlig match

Simon Pålsson Publicerat: 24 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Brescia är redan klara för Serie B, och Parma har ingenting att spela för. Nu möts lagen i Serie A lördagen den 25 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Serie A: Läs mer här!

Det finns helt klart sexigare matcher att ratta in om man vill se underhållning eller spänning från den tredje sista omgången av Serie A den här helgen – men samtidigt är det alltid kul att slå in kanalen för Parma.

Det är ett lag som spelar en offensiv, ofta vägvinnande, fotboll med fokus på individuell spets och fria tyglar för de riktigt giftiga spelarna. Som om det inte vore nog med det är en av de mest giftiga spelarna faktiskt svensk, i form av Dejan Kulusevski.

Det är en formstark spelare vi har att göra med, med tanke på att han avgjorde matchen hemma mot Napoli senast. Snacka om att göra sig ett namn precis innan han ska flytta över till Juventus permanent inför nästa säsong. Det kontraktet är som ni säkert känner till redan påskrivet.

Men med andra ord vann Parma senast, efter en ganska svag trend under juli månad. Att vinna hemma med 2-1 mot ett Napoli som var i desperat behov av poäng imponerar stort.

Parma har inte varit det allra starkaste laget på bortaplan under säsongen – och formen är inte heller särskilt ogd efter att omstarten av den italienska fotbollen skedde för en dryg månad sedan. Nu har man exempelvis tre raka förluster på bortaplan och vore det inte för den fina insatsen senast hade man möjligen känt lite mer oro.

Brescia har inget att spela för

Mario Balotelli var tänkt att frälsa Brescia under den här säsongen, men strul både på och utanför planen har gjort att anfallaren inte satt det avtryck som många hade hoppats på. Men förhoppningen är att det finns mer att ta av honom kommande säsong – förmodligen i en annan klubb då han är lite för dyr för en klubb i Serie B.

För det är nämligen där man kommer att behöva följa Brescia under kommande säsong, eftersom laget redan har åkt ur Serie A med tre omgångar kvar att spela. Med 24 poäng på 35 matcher har man helt enkelt halkat så långt efter att det inte går att rädda.

I december månad spelade lagen 1-1, men den här gången känns det som att bortalaget har lite mer att spela för, och helt enkelt är ett klart bättre lag.

Parma vinner spelas till 2,10 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Parma vinner
Odds: 2,10
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:15, lördag 25 juli
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo