Speltips Cagliari – Bologna 11/1: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 11 januari 2022

Tisdagskvällen bjuder på en match från Serie A då ett pressat Cagliari gästas av Bologna. Matchen spelas den 11 januari 2022 med avspark kl 20:45.

Cagliari – Bologna

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter elva raka matcher utan vinst i Serie A lyckades Cagliari bryta den negativa sviten i torsdags. Man lyckades då besegra Sampdoria med 2-1 på bortaplan och ta tre viktiga poäng. Man ligger dock fortsatt under nedflyttningsstrecket med sina 13 poäng efter 20 spelade matcher.

Inför mötet mot Sampdoria senast hade Cagliari tre raka förluster, mot Inter, Udinese och Juventus bakom sig. Totalt hade man en målskillnad på 0-10 i de här tre matcherna. Dessförinnan hade man kryssat i fyra raka ligamatcher.

Nu ställs man mot ett Bologna som också de tog en efterlängtad seger borta mot Sassuolo i sin senaste match. Man vann då med 3-0 efter att ha förlorat i tre raka matcher dessförinnan.

Till saken hör dock att denna, Bolognas senaste match, spelades den 22:a december. De kommer med andra ord med ett ganska långt speluppehåll bakom sig.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett flertal spelare saknas

Bologna har, i och med segern senast, tagit 27 på 19 matcher och ligger för tillfället på en elfte plats i den haltande Serie A-tabellen. Bologna är således hela 14 poäng bättre än Cagliari. När lagen senast möttes i den elfte omgången i början av november var det också hemmalaget Bologna som gick segrande med 2-0.

Sinisa Mihajlovics manskap kommer nu från ett längre uppehåll på grund av inställda matcher och det är sannolikt ingen fördel. Framförallt eftersom man har varit och fortfarande är ganska hårt drabbade av pandemin. Just nu har man åtta fall av corona-smitta i truppen och därtill är Barrow och Mbaye på landslagsuppdrag i Afrika.

Vad gäller Cagliari så har inte heller de klarat sig undan covid, men läget ser ändå bättre ut än i Bolognas fall. De saknar även Baldé som också han ska spela i de afrikanska mästerskapen.

Förutsättningarna gör matchen en aning svårbedömd. Hos spelbolagen gäller Bologna som knappa favoriter då ett spel på bortalaget ger omkring 2.50 gånger insatsen.

Ser vi till antalet gjorda och insläppta mål tillhör Bologna och Cagliari och mitten av Serie A. I denna målglada liga innebär det ändå att båda lagen snittar över 3 mål per match. I Cagliaris fall har det också gjorts över 2.5 mål i fyra av de fem senaste matcherna. Detsamm gäller i tre av Bolognas fyra senaste.

Sammantaget gör detta att jag finner ett bra spelvärde i att det kommer göras över 2.5 mål i den här matchen. Det spelas till 1.92 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.92
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, tisdag 11 januari 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: