Speltips Cagliari – Inter 13/12: Lunchmöte

Simon Pålsson Publicerat: 12 december 2020

Redan vid lunchtid ska Inter försöka ta tre poäng borta mot Cagliari i Serie A. Ett slags måstemöte för tränaren Antonio Conte den 13 december 2020.

Cagliari - Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.

En sak är väldigt säker och det är att Inters tränare Antonio Conte har det hett om öronen för tillfället, med stora press både internt och externt. Anledningen är att han återigen misslyckades med att ta sitt lag (det här har återkommit i flera klubbar) vidare i Champions League-gruppspelet trots att man hade allt i egna händer.

Det visade sig att allt man hade behövt var att vinna hemma mot ukrainska Shaktar Donetsk på onsdagen, men det visade sig vara en för svår utmaning för Antonio Conte och hans Inter att klara av. En riktigt deppig insats slutade med 0-0 och missat avancemang. Det innebar också att Inter inte ens får fortsätta i Europa League.

Om jag nu ska iklä mig rollen som någon slags Djävulens advokat kan man väl säga att Antonio Conte nu får en liten fördel av att helt och fullt kunna fokusera på ligaspelet. För spelarna, inte bara slitaget utan också motivationen, kan det också vara en fördel att helt utesluta annat spel än ligaspelet.

Antonio Conte är nämligen anställd för att klara av att vinna ett ligaguld igen, någonting som Inter har längtat efter under lång tid. Han är bäst betald av samtliga tränare i Serie A, i överlägsen stil, och med det kommer en kravställning.

Men man är redan nu fem poäng bakom AC Milan i tabellen och det finns flera andra lag som jagar Inter bakifrån. Det finns inte utrymme för poängtapp.

Inter måste vinna

En förlust här kan vara ödesdiger för Antonio Conte, som kanske inte hänger löst riktigt än, men som utan tvekan har ett par tvekande ögon på sig. Det är många som kräver att det här ska vändas och att nederlaget i veckan ska kunna bli någonting positivt. Det behöver synas direkt.

Antonio Conte lär gå stenhårt för vinsten borta mot Cagliari, inte minst då AC Milan har en överkomlig match mot Parma, på hemmaplan, några timmar senare. En vinst där kan göra att rivalerna rycker ifrån ytterligare.

Cagliari är dock ett svårslaget lag, är placerade i mitten och har en offensiv spelstil som ställer till problem för många. Det är i för sig ett lag som släpper in för enkla mål, men på hemmaplan har man en fin trend på slutet.

Det här är lag som nästan alltid spelar målrika matcher mot varandra, speciellt med Cagliari som hemmalag, varpå jag blickar mot målmarknaden.

Över 1,25 mål i första halvlek (asian) spelas till 1,77 gånger såsen hos CampoBet. Jag räknar med en riktig rivstart och då kan det bli åka av från båda håll.

Speltips:

Speltips: Över 1,25 mål första halvlek (asian handicap)
Odds: 1,77
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 12:30, söndag 13 december 2020
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds:


Ingress

Cagliari - Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds:


Ingress

Cagliari - Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: