Speltips Cagliari – Milan 19/3: Botten mot toppen

Martin Efvergren Publicerat: 19 mars 2022

Bottenlaget Cagliari gästas av ett titeljagande AC Milan i den 30:e omgången av Serie A. Matchen spelas lördagen den 19 mars 2022 med avspark kl 20:45.

Cagliari – Milan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cagliari har en motig säsong bakom sig i Serie A. Sedan Walter Mazzarri tog över tränarposten i september har dock en viss förbättring skett, men man kommer nu till den här matchen med två raka förluster i ryggen.

Cagliari har lyckats ta sig upp ovanför nedflyttningsstrecket, men än är faran långtifrån över. I lördags föll man med 2-0 borta mot bottenkonkurrenten Spezia och dessförinnan blev det förlust med 3-0 hemma mot Lazio.

Cagliari står därmed kvar på 25 poäng efter 29 spelade matcher och nu väntar tufft motstånd i form av ett Scudetto-jagande AC Milan. Efter att ha tappat poäng mot både Salernitana och Udinese har Milano-laget studsat tillbaka och vunnit sina två senaste ligamatcher.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålt Milan på sistone

AC Milan var varken mina eller spelbolagens favoriter att vinna Serie A den här säsongen. Sett till förutsättningarna så kan vi konstatera att Stefano Piolis manskap har överträffat förväntningarna så här långt.

Än är det emellertid många poäng kvar att spela om. Milan har dock skaffat sig ett väldigt bra utgångsläge inför avslutningen. I den näst senaste omgången slog man toppkonkurrenten Napoli på bortaplan med 1-0 och i lördags följde man upp det med en seger med samma siffror hemma mot Empoli.

Cagliari och Milan möttes senast i den andra omgången av Serie A i augusti. Det var då hemmalaget Milan som gick segrande med klara 4-1. Därmed har AC Milan nio raka matcher utan förlust mot Cagliari.

Det finns dock anledning att tro att det nu kommer bli jämnare än när lagen senaste möttes. Cagliari har höjt lägstanivån sedan dess och Milan är inte riktigt lika självklara som man var under inledningen av säsongen.

Milan kommer från två segrar, men offensivt har man inte varit lika vassa som tidigare om vi ser till deras senaste matcher. Samtidigt har man täppt igen bakåt på ett bättre sätt då man har hållit nollan i sina tre senaste matcher.

Cagliari slåss för sina överlevnad och även om det mesta talar för att Milan fixar med sig tre poäng hem från Sardinien så tror jag att det kan bli en jämn fight. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt i den här matchen till 1.98 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.98
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, lördag 19 mars 2022
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: