Speltips Cagliari – Napoli 21/2: Jämnare än förväntat

Martin Efvergren Publicerat: 21 februari 2022

Ett Cagliari på uppgång gästas av topplaget Napoli i den 26:e omgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 21 februari 2022 med avspark kl 19:00.

Cagliari – Napoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cagliari har en tung säsong bakom sig, men den senaste tiden har man tagit steg i rätt riktning. Efter 25 spelade matcher har man tagit 21 poäng och ligger på en 17:e plats i Serie A.

Walter Mazzari tog över rodret i Cagliari i september, men lyckades inte få någon omedelbar positiv effekt. Så sakteliga har man nu börjat klättra uppåt och sedan årsskiftet har man svarat för ett par riktigt bra insatser.

Framförallt tog man en väldigt fin skalp då man lyckades besegra Atalanta i Bergamo med 2-1 i den näst senaste omgången. Den trepoängaren följde man sedan upp med att spela 1-1 borta mot Empoli efter en sen kvittering av Leo Pavoletti. Därmed har man bara förlorat en av sina sex senaste ligamatcher och totalt tagit 11 poäng på de här matcherna. Det vill säga mer än hälften av de 21 poäng man tagit totalt.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Napoli

Napoli har två tuffa prövningar bakom sig. I torsdags spelade man i Europa League på Camp Nou och lyckades där få med sig ett 1-1-resultat till returen i Neapel. I Serie A spelade man senast ett toppmöte då man gästades av Inter i en match som också den slutade 1-1.

De delade poängen i det mötet gör att det är fortsatt väldigt jämnt i toppen. Napoli, Inter och AC Milan har gjort ett litet ryck i täten och de förstnämnda behöver nu en vinst för att haka på de båda Milano-lagen.

Cagliari och Napoli möttes senast i slutet på september i Neapel. Den matchen slutade med en 2-0 seger för hemmalaget. Faktum är att Cagliari bara har lyckats besegra Napoli en gång de senaste dryga 12 åren.

Napoli gäller också som klara favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett spel på bortalaget ger omkring 1.54 gånger insatsen.

Napoli är förstås rättmätiga favoriter, men det finns ändå faktorer som talar för att det här kan bli jämnare än förväntat. Napoli har två tuffa matcher bakom sig och Cagliari har helt klart en uppåtgående trend.

Framförallt finner jag ett spelvärde i att det här inte kommer att bli något målkalas. Det har gjorts under 2.5 mål i 8 av Napolis 9 senaste matcher och de är totalt sett Serie A:s tredje målsnålaste lag. Vad gäller Cagliari så har det gjorts under 2.5 mål i 4 av deras 5 senaste matcher.

Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) i den här matchen till 1.76 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.76
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, måndag 21 februari 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: