Speltips Cagliari – Torino 6/12: I poängbehov

Martin Efvergren Publicerat: 6 december 2021

Ett Cagliari i stort poängbehov tar emot Torino i den 16:e omgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 6 december 2021 med avspark kl 20.45.

Cagliari – Torino

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cagliari har haft en kämpig säsongsinledning i Serie A och så mycket bättre har det inte blivit sedan Walter Mazzarri tog över rodret redan i september. Man kommer nu med sju raka matcher utan seger och ligger på en nedflyttningsplats med sina blott 9 poäng efter 15 matcher.

Mazzarris manskap har dock inte förlorat någon av sina tre senaste matcher då samtliga slutat oavgjort. I tisdags spelade man 0-0 borta mot Verona och dessförinnan blev det 1-1 hemma mot Salernitana efter att bortalaget kvitterat på tilläggstid.

Cagliari har bara vunnit en enda match i Serie A den här säsongen och är nu stort poängbehov när Torino gästar på måndagskvällen.

Torino har tagit 18 poäng så här långt vilket ger en mittenplacering efter 15 omgångar. I torsdags spelade man 2-2 hemma mot Empoli efter att man tappat en 2-0-ledning. En bidragande orsak till det tappet var att den unge försvararen Wilfried Singo utvisats redan efter en dryg halvtimme. Således är Singo, som spelat samtliga seriematcher, avstängd den här omgången.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Torino

Ivan Juric tog över Torino inför den här säsongen med för avsikt att primärt stärka lagets defensiva organisation. Det får man säga att man har lyckats med då man bara släppt in 16 mål så här långt, vilket är i paritet med topplagen i Serie A.

Problemet är dock att det har gått ut över offensiven. Man har gått mållösa från fem av sina nio senaste matcher och har totalt gjort 19 mål. Den tänkte målskytten Andrea Belotti har haft skadeproblem och lär saknas även den här matchen.

Cagliari har emellertid än större problem. De har inte fått det att stämma varken defensivt eller offensivt men i de tre senaste matcherna har man ändå tagit små steg i rätt riktning. De matcherna har alla slutat oavgjort och pressen att börja matcher tilltar alltmer.

Torino gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på bortalaget ges till ett odds omkring 2.30. Senast lagen möttes vann Torino med 1-0 på bortaplan. Förra säsongens första möte vann Cagliari med 3-2 i Turin.

Det är fördel Torino men de saknar spets framåt och har inte rosat marknaden på bortaplan den här säsongen. Faktum är att man har förlorat samtliga sina fyra senaste bortamatcher med siffrorna 1-0. Därtill är man Serie A:s målsnålaste lag med ett snitt på 2.33 insläppta/gjorda mål per match.

Sammantaget gör detta att jag tror att det här kommer bli en jämn, tät och sannolikt målsnål tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål till 1.80 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, måndag 6 december 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: