Speltips Cremonese – Inter 28/1: Tveksam form

Axel Sjödin Publicerat: 28 januari 2023

Inter ställs mot tabelljumbon Cremonese under lördagen i en match där de är klara favoriter till att ta tre poäng.

Cremonese - Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Resultaten sedan Serie A drog igång igen sedan årsskiftet har varit högst blandade för Simeone Inzaghis Inter. En inledande vinst mot Napoli var ett styrkebesked, men de har inte riktigt lyckats följa upp sin tunga vinst med resultaten de hade hoppats på. Nu senast så blev det en överraskande förlust hemma mot Empoli, men de borde kunna studsa tillbaka borta mot tabelljumbon Cremonese åtminstone.

Det har tätnat till rejält bakom Napoli i tabellen då fem lag ligger inom tre poängs marginal från varandra. Räknar man bort Atalanta så är de fyra inom en poängs marginal. Inter har haft sina chanser att göra ett ryck, men ett kryss mot Monza och en förlust mot Empoli i de tre senaste omgångarna har satt stopp för det.

Inter hade sina chanser senast, men när Milan Skriniar drog på sig sitt andra gula i slutet av första halvlek så förändrades förutsättningarna rejält. Det blev istället den unga Tommaso Baldanzi som lyckades avgöra för gästernas räkning, vilket Inter inte kunde ge ett svar på.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cremonese har stått upp bra mot flera topplag

Hemmalaget har dock större bekymmer då de, halvvägs in på säsongen nu, fortfarande inte vunnit en enda match. Med de sagt så har de visat sig vara kluriga motståndare till och från ändå då de har lyckats kryssa åtta gånger. De har kryssat mot både Milan och Atalanta och var inte långt ifrån att få med sig poäng mot Juventus nyligen, så de ska inte underskattas hemma på Giovanni Zini, trots deras tabellposition.

De lyckades också avancera till kvartsfinalen i Coppa Italia på Napolis bekostnad för drygt en vecka sedan, men Luciano Spalletti ställde också upp med en elva full av bänkspelare. Cremonese kan i alla fall vara en tuff nöt att knäcka, även om de saknar den spets i offensiven som gör att de kan utmana om tre poäng mot övriga lag. I dagsläget så ser de onekligen ut att vara på väg raka vägen till Serie B, men de kan fortsatt sätta käppar i hjulet för lag.

Inter har haft lite svårt med målskyttet sedan Serie A drog igång igen och underspelet har suttit i tre av deras fyra ligamatcher det här året. Cremonese lär i sin tur vilja spela en tillknäppt match och underspelet har suttit i fem av deras senaste sex. När underspelet då erbjuds för 2.25 gånger pengarna hos Bethard så tycker jag att det är ett väldigt fint spel. Förutsatt att det första målet dröjer lite så finns det goda förutsättningar för att detta sitter.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.25
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, lördag 28 januari 2023
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: