Speltips Cremonese – Juventus 4/1: I mediernas blickfång

Axel Sjödin Publicerat: 3 januari 2023

Serie A är tillbaka och Juventus inleder året med en bortamatch mot Cremonese på Giovanni Zini Stadium.

Cremonese - Juventus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en turbulent höst för Juventus som hade en bedrövlig inledning i ligaspelet och åkte på ett tidigt uttåg ur Champions League där de fick lämna turneringen med svansen mellan benen. Men trots alla kris- och skandalrubriker som har följts Juventus under hösten så har de på något sätt ändå studsat tillbaka i ligaspelet.

Innan VM-uppehållet så hade Juventus sex raka ligasegrar och avslutade därmed året som ligatrea. Den här sviten inkluderar också två imponerande segrar mot Inter och Lazio under november, där de var det klart bättre laget på planen.

Massimiliano Allegri har, trots högljudda kritiker som har ropat på hans avgång, lyckats vända skutan. Under samtliga av dessa sex segrar så har de lyckats hålla tätt bakåt och har sett väldigt stabila ut defensivt ännu en gång.

Det har dock varit nya skandaler under uppehållet angående potentiell finansiell brottslighet från ledningens håll och de eventuella konsekvenserna av den härvan är ännu inte fastställda. Huruvida det kan påverka Juventus insatser på planen är svårt att säga, men av det vi fick se i slutet av hösten så ska vi absolut inte utesluta att de blandar sig in i scudettostriden framåt våren. Media har i alla fall i vanlig ordning fortfarande sina blickar fästa på Den gamla damen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cremonese väntar fortfarande på sin första seger

Monza tog sin första seger i Serie A någonsin mot Juventus då rubrikerna för Allegri var som värst, men det ska mycket till för att Cremonese ska kunna återupprepa det. Cremonese har fortfarande inte vunnit någon av sina inledande 15 matcher, även om de har skrapat ihop sju poäng genom oavgjorda resultat.

Anmärkningsvärt nog så har Cremonese stått fast vid samma tränare som de inledde säsongen med, men Massimiliano Alvini lär behöva komma med resultat snarast. De har redan sex poäng upp till säker mark och det kommer att krävas en väldig insats för att hålla kvar nykomlingen i Serie A till nästa höst.

Juventus saknar en del tongivande spelare inför mötet, vilket kanske kan ge Cremonese lite hopp. Leonardo Bonucci, Dusan Vlahovic och Juan Cuadrado gör alla Paul Pogba sällskap på skadelistan inför årspremiären. Men Juventus har trots allt förvånansvärt höga odds med tanke på vilka motståndare de möter här. De har vunnit tre raka bortamatcher med 1-0 på klassiskt Allegri-manér och jag tror att de kan säkra en stabil bortaseger här också utan att ösa in mål. Vi spelar därmed på Juventus och kombinerar det med under 3,5 mål för 2.28 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3,5 mål
Odds: 2.28
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, onsdag 4 januari
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: