Speltips Crotone – Inter 1/5: Formalitet

Simon Pålsson Publicerat: 1 maj 2021

Efter 17 raka matcher utan förlust vill Inter förlänga sviten borta mot jumbon Crotone i Serie A, en match som spelas lördagen den 1 maj 2021.

Crotone - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är inget vågat påstående att säga att Inter redan nu har säkrat den italienska ligatiteln, då man med fem matcher kvar att spela har elva poäng ner till närmast jagande lag. Teoretiskt sett kan man på ett matematiskt plan ha säkrat ligatiteln efter söndagens omgång, om man vinner mot Crotone och Atalanta tappar poäng i sin match.

Men med andra ord är det bara en formalitet att spela klart titelstriden och vi vet redan att det blir Inter som vinner hela rasket när vi ska summera i maj månad.

Men ett par matcher är kvar att spela och bland annat ska man nu spela borta mot jumbon Crotone, som senast vann sin femte vinst för säsongen, men som trots det bara har 18 poäng. Det gör att man redan är klara för att ramla ner till Serie B nästa säsong (vågar jag också lova) och att man inte har mycket att spela för.

Visst, det passar laget att inte behöva bry sig om någonting, men 83 (!) insläppta mål säger mycket om vad det här är för typ av lag. Till och med i segermatchen senast släppte man in tre mål mot nästjumbon Parma.

Därför kan vi inte se annat än att Inter städar av Crotone i den här matchen.

Odds i Serie A

Behöver jag gå igenom Crotone på ett närmare plan eller är det helt onödigt? Känslan är att det här är ett lag som inte hör hemma i Serie A. Siffrorna visar precis samma sak – resultatraden allra främst.

Crotone har släppt in minst två mål i samtliga förutom en (!) match av sina 15 senaste i ligan. Det säger ganska mycket.

Nu spelar man mot en av ligans bästa offensiver, en offensiv som gjorde hela sex mål på Crotone senast lagen möttes. Så den som behöver fler anledningar till varför Crotone kommer att åka på däng här får nog ta och leta själv.

Inter har 17 raka utan förlust och någon förlust blir det minsann inte här heller.

Inter över 2,5 mål spelas till 1,77 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter över 2,5 mål
Odds: 1,77
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, lördag 1 maj 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: