Speltips Crotone – Juventus 17/10: Oklarhet

Simon Pålsson Publicerat: 16 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är coronasmitta i Juventus och det återstår att se vilka spelare som tar sig an Crotone på bortaplan den 17 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betway!
Annons. Nya kunder hos Betway. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Serie A är tillbaka efter landslagsuppehållet och storlagen kliver alla in i handlingarna redan på lördagen. Det spelas Milanoderby mellan AC Milan och Inter, men såväl Napoli, Lazio som Juventus är också aktiva redan på lördagen.

Som bekant är egentligen söndagar den heliga fotbollsdagen i Italien, men den är helgen blir lite annorlunda då det väntar europeiskt gruppspel redan den här veckan. Då ska vi äntligen köra igång gruppspelen i Champions League och Europa League.

På lördagskvällen spelar hur som helst Juventus borta mot Crotone. Efter en lite trevande inledning på säsongen känns det som att Juventus nu behöver stämma i bäcken ordentligt och levererera en tung vinst. Det brukar man göra mot Crotone, som man i för sig inte spelat mot sedan 2018. Senaste mötet slutade dessutom 1-1 på bortaplan.

Crotone då? Jo, med tre raka förluster parkerar man i botten av tabellen och tio insläppta mål vittnar om att det finns både det ena och det andra att jobba på. Det svåraste laget man har mött hittills är AC Milan, och då var Zlatan Ibrahimovic inte ens med. Nu blir det en väsentligt svårare motståndare.

Rakt spel på Juve

Juventus har som bekant den italienska fotbollens överlägset bästa trupp, och då är det oavsett om vi väljer att mäta den på bredden, höjden, spetsen eller djupet. Det finns helt enkelt fler spelare, och fler bättre spelare, att välja bland när Andrea Pirlo ska ta ut sitt lag.

Men som det ser ut inför helgens möte med Crotone kan den nye huvudtränaren inte formera precis det lag han vill. Cristiano Ronaldo är i karantän efter att ha smittats med corona under landslagsuppehållet. Dessutom finns det ett par andra spelare som har dragit på sig smittan, som bevisligen finns runt laget på ett eller annat sätt.

I skrivande stund är det inte givet vilka spelare som kommer att spela, men troligen formerar Andrea Pirlo en stark startelva oavsett. Det finns som sagt många att välja på och Crotone ska vara ett motstånd som man passerar oavsett.

Tänk också på att Juventus tilldömdes vinsten med 3-0 mot Napoli efter att lokala myndigheter hindrat Napoli från att resa till Turin för att spela den matchen, av smittoskäl. Med andra ord har förbundet ingen pardon för den typen av anledningar. Juventus måste, oavsett hur det här utvecklar sig, alltså spela matchen.

Crotone har såklart en bättre chans nu att rubba Juventus, men jag tycker ändå att 1,44 gånger pengarna på rak bortavinst är ett okej värde. Det ska vara en vinst man tar i minst tre av fyra fall oavsett vad. Det går att spela hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos betway – Få upp till 100 kronor bonus!
Annons. Nya kunder hos Betway. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1,44
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, lördag 17 oktober 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: