Speltips Crotone – Lazio 21/11: Rakt spel i Italien

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Den italienska ligan Serie A fortsätter på lördagen med ett antal heta matcher. Crotone är klar underdog inför matchen mot Lazio den 21 november 2020.

Crotone - Lazio

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.Den här hösten har inte blivit som Crotone hade tänkt sig och det är uppenbart att nykomlingarna har en del kvar att vässa på för att kunna hävda sig på den här nivån. Det är alltid svårt för nykomlingar – och det här är bara ytterligare ett bevis på det.

Landslagsuppehållet kan ha fungerat som ett tillfälle att samla lite ny kraft och träna ihop. Det faktum att man inte har så många landslagsspelare i truppen gör att man har kunnat träna på ganska som vanligt. Det ger en liten konkurrensfördel gentemot Lazio, som har ett antal av sina nyckelspelare borta varje landslagssamling.

Men med det sagt är det inte optimalt att ta sig an ett lag som Lazio i det här läget. Det må vara ett lag som inte har fått full fart på sin offensiv eller sitt spel överhuvudtaget, men namnmässigt är Lazio på en helt annan nivå.

Det faktum att man huserar i mitten av tabellen nu, när man har målsättningen att slåss i toppen, gör också att Lazio måste ta den här matchen på högsta, största och mest intensiva allvar. Det är inte vad Crotone hade behövt för att kunna ställa till det.

Klasskillnaden avgör

Crotone har inte den allra bredaste av trupper och det kan vara en delförklaring till att säsongsinledning har varit väldigt svag för deras del. Men det är också ett lag och egentligen en klubb som automatiskt får det tufft på den högre nivån. Det är egentligen fullt logiskt sett till förutsättningarna som man har att utgå ifrån.

Som om det inte vore nog med att man redan har ett ganska svagt lag har man nu ett antal spelare borta, varav ett par namn hade varit aktuella för startelvan. Ahmad Benali, Emmanuel Riviere och Salvatore Molina spelar exempelvis inte matchen mot Lazio. Det gör inte heller Sebastiano Luperto som är avstängd. Det är i för sig ingen spelare som haft en sprudlande inledning på säsongen, men finns det någon som har haft det i Crotone?

SS Lazio har Senad Lulic på skadelistan, men det har vi vetat sen länge. Det som möjligen oroar inför den här matchen är att Sergej Milinkovic-Savic inte kan vara med då han dragit på sig corona under landslagsuppehållet- Samma sak gäller Thomas Strakosha.

Med det sagt formerar bortalaget en startelva och en matchtrupp som inte går att mäta sig med för Crotone. Det känner jag redan nu.

Lazio vinner spelas till 1,74 gånger smeten hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Lazio vinner
Odds: 1,74
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: