Speltips Crotone – Napoli 6/12: Uddlös jumbo

Martin Efvergren Publicerat: 5 december 2020

Jumbon Crotone jagar fortfarande sin första seger i Serie A och det är inte mycket som talar för att man kommer lyckas med det då Napoli gästar. Bäst spelvärde finner jag i det att jag tror att det här kommer bli relativt målsnålt.

Crotone – Napoli

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Nykomlingen Crotone har definitivt inte fått någon bra start på sin nya Serie A-tillvaro. Efter 9 spelade matcher har man endast skrapat ihop 2 poäng och till det här mötet mot Napoli kommer man med tre raka matcher utan att lyckas göra mål.

Försvarsmässigt har man dock gjort det ganska bra i de senaste matcherna. Säsongens andra poäng tog man för tre omgångar sedan då man spelade 0-0 borta mot Torino (den första poängen tog man något oväntat mot Juventus). Därefter har man förlorat hemma mot Lazio med 2-0 och förra helgen föll man med 1-0 borta mot Bologna.

Läget börjar nu bli pressat för Giovanni Stroppa och hans manskap. Man måste hitta ett sätt att börja vinna matcher och när nu Napoli står för motståndet lär det bli fortsatt tufft.

Till Crotones fördel hör dock att Napoli kommer från en bortaresa till Nederländerna i torsdags. Där spelade man 1-1 mot Alkmaar i Europa League och med tanke på att det, mer eller mindre, var ett ordinarie lag som Gennero Gattuso formerade så kan det komma att påverka prestationen här.

I ligan tog man förra helgen chansen att haka på i toppstriden då man på ett imponerande sätt kunde hedra Diego Maradona genom att vinna mot Roma med 4-0. Den segern ger att man står på 17 poäng efter 9 matcher.

Crotone har just nu ingen på skadelistan medan Napoli lär få klara sig utan Osimhen och Rrahmani.

Napoli måste orka driva tempot

Napoli har sett stabila ut så här långt med hemmaförlusten mot Sassuolo som den enda egentligen plumpen i protokollet. För två veckor sedan föll man också mot serieledarna Milan men det gör de flesta lag för tillfället.

Efter den förlusten studsade man emellertid tillbaka med besked då man krossade Roma med 4-0 senast. En insats som nog var Napolis bästa den här säsongen.

Med den matchen i färskt i minne skulle man kunna tänka sig att Napoli kommer köra över jumbon Crotone men jag är inte helt övertygad om det.

Crotone har det kämpigt men man har inte på något vis klappat igenom då man ställts mot andra topplag i den här serien. Man har spelat 1-1 mot Juventus. Man förlorade med 2-0 mot Milan och nyligen Lazio.

Lagets främsta problem just nu är oförmågan att skapa och förvalta sina chanser. Man har gått mållösa från de tre senaste matcherna och mycket pekar mot att man kommer få problem att lyckas göra mål även i den här matchen.

Crotone är dock trygga i att spela ett lågt försvarsspel och så lär det bli även här. Det kommer vara upp till Napoli att försöka skruva upp tempot och det är inte alltid det lättaste, i synnerhet när man har en längre bortaresa i benen.

Napoli bör klara att göra det som krävs för att vinna och man är förstås stora favoriter sett till oddssättningen. Bäst spelvärde finner jag i det att jag inte tror att det här kommer bli något målkalas.

Crotone senaste matcher har varit målsnåla och jag tror att man återigen kommer vara försvarsinriktade. Mitt spel blir att det kommer göras under 3.5 mål i den här matchen.

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.65
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00 den 6/12 2020
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: