Speltips Crotone – Roma 6/1: Målspel kan vänta

Simon Pålsson Publicerat: 6 januari 2021

Det kan bli tal om ett spel på målmarknaden när AS Roma spelar borta mot Crotone i Serie A onsdagen den 6 januari 2021.

Crotone - AS Roma

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter en smygstart redan under helgen är det nu dags att välkomna den italienska fotbollen tillbaka med den fullaste av kraft på onsdagskvällen, eller snarare under hela onsdagen. För spritt över hela dagen ska det spelas en full omgång.

Redan med tidig avspark klockan 15:00 spelar AS Roma borta mot Crotone i ett möte som handlar om viktiga poäng, inte minst för bortalaget, som slåss om att kunna vara en del av titelstriden under hela våren.

Många hade nog underskattat detta AS Roma inför säsongen och för egen del är jag förvånad över att man har kunnat smyga med. Det är bara att lyfta på hatten för det jobb som man har gjort, som bevisligen har burit frukt.

Det kan man kanske inte riktigt säga om den inledning på säsongen som Crotone har haft, med bara nio poäng på 15 spelade omgångar. Det säger sig själv att ett sådant poängsnitt inte kommer att räcka långt och inför den här matchen är man nu ensam jumbo.

Det gör att Crotone är i desperat behov av poäng, men med tanke på hur många mål man släpper in, hur enkelt det blir nätrassel bakåt och vad det här leder till i poängskörd finns det kanske inte så mycket att be om.

Trots tappen – fördel AS Roma

Det som möjligen kan oroa på förhand inför den här matchen är att bortalaget AS Roma saknar ett par tunga spelare, spelare som hade kunnat göra laget bättre.

Det stora problemet är Nicola Zaniolo, som återigen har dragit på sig en knäskada och som återigen kommer att missa stora delar av säsongen. Det är inte minst deppigt på ett personligt plan.

Inför den här matchen saknas också Antonio Mirante, Leonardo Spinazzola, Pedro, Javier pastore och Federico Fazio. De två sistnämnda har inte varit särskilt frekventa i startelvan på slutet.

I Crotone kommer inte Luca Cigarini eller Ahmad Benali till spel. Det är två spelare som hade kunnat spetsa till konkurresen ytterligare, men som nu inte kan det av fysiska skäl.

AS Roma -1 (asian) spelas till 1,61 gånger såsen hos ComeOn. Det är helt enkelt ett för bra lag för att inte gälla som klar favorit här.

Speltips:

Speltips: AS Roma -1 (asian handicap)
Odds: 1,61
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 15:00, onsdag 6 januari 2021
TV:  cmorelivefyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: