Speltips Empoli – Genoa 5/11: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 5 november 2021

Fredagskvällen bjuder på en match från Serie A där Empoli tar emot ett formsvagt Genoa. Matchen spelas den 5 november 2021 med avspark kl 20.45.

Empoli – Genoa

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nykomlingen Empoli, som vann Serie B förra säsongen, har varit en frisk fläkt i Serie A så här långt. Visserligen har resultaten varit blandade men man har gjort många mål och då man inte har kryssat en enda match så här långt har poängutdelningen varit mer än godkänd.

Empoli har, efter elva omgångar, spelat ihop 15 poäng och innehar en elfte plats i tabellen. I de senaste fyra matcherna i Serie A har man vunnit varannan och förlorat varannan. Man har förlorat mot Atalanta och Inter men vunnit mot Salernitana och Sassuolo.

Segern mot Sassuolo borta i söndags säkrades efter att man vänt ett 0-1-underläge till en 2-1-seger under matchen sista tio minuter. Polacken Zurkowski satte då det avgörande målet på tilläggstid.

Nu tar man emot ett Genoa med problem. Davide Ballardini och hans manskap har inte vunnit på åtta raka ligamatcher och läget börjar nu bli mycket pressat. Efter elva matcher står man på åtta poäng vilket ger en 17:e plats i tabellen.

I söndags spelade man 0-0 hemma mot Venezia och dessförinnan blev det 1-1 borta mot Spezia.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett pressat Genoa

Ballardini måste hitta ett sätt att vända den här negativa spiralen och börja vinna matcher annars lär hans dagar snart vara räknade. I de två senaste matcherna har man stoppat blödningen vad gäller insläppta mål men det har å andra sidan gjort dem mindre spetsiga framåt.

Med den heroiska vändningen mot Sassuolo senast i ryggen lär det vara ett Empoli som kommer till den här matchen med en god känsla.

Aurelio Andreazzoli har visserligen blandat och gett en hel del men för att vara nykomlingar har man totalt sett gjort det väldigt bra. Man har slagit Juventus på bortaplan och man gjort fyra mål i segermatcherna mot både Bologna och Salernitana. När man nu ställs mot ett pressat och formsvagt Genoa på hemmaplan bör man ha goda chanser till tre poäng.

Genoa har därtill ett par viktiga pjäser på skadelistan. Mattia Destro som gjort sex ligamål saknas och det gör sannolikt även Hernanes, Bani och Maksimovic. Empoli har endast Furlan på sin skadelista.

Sammantaget gör detta att jag finner stor anledning att tro att hemmalaget bör kunna ro hem alla tre poäng i det här mötet. Mitt spel blir därför en rak etta, att Empoli vinner till 2.12 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Empoli vinner
Odds: 2.12
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, fredag 5 november 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: