Speltips Empoli – Udinese 6/12: Mittenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 6 december 2021

Nykomlingen Empoli tar emot Udinese i ett mittenmöte i Serie A. Matchen spelas måndagen den 6 december 2021 med avspark kl 18.30.

Empoli – Udinese

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Empoli, som vann Serie B förra säsongen, har svarat för en bra inledning på den här säsongen i Serie A. Efter 15 omgångar har man tagit 20 poäng vilket ger en mittenplacering i tabellen.

I torsdags spelade man oavgjort borta mot Torino. Matchen slutade 2-2 efter att Empoli vänt ett tidigt 2-0-underläge med viss hjälp av att hemmalaget drabbades av en utvisning efter bara en dryg halvtimme.

Förra helgen vände man också ett underläge men då till en seger hemma mot Fiorentina. Bortalaget ledde med 1-0 fram till den 87:e minuten då Empoli först kvitterade och sedan avgjorde till slutresultatet 2-1.

Udinese kommer från en riktig vilda västern-tillställning borta mot Lazio i torsdags. Tolgay Arslan kunde då på tilläggstid rädda en poäng till Udinese då han gjorde 4-4-målet i den här matchen som innehöll det mesta. Det var emellertid en dyrköpt poäng då både Molina och Walace fick se varsitt rött kort och därmed missar den här matchen.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett målglatt Empoli

I och med poängen mot Lazio senast är Udinese fyra poäng efter Empoli med sina 16 poäng. Luca Gottis manskap har bara vunnit en av sina 12 senaste matcher av vilka man har spelat oavgjort i hälften.

Förra helgen spelade man 0-0 hemma mot Genoa och den mållösa matchen följdes alltså av en match som innehöll hela åtta mål. Mittbacken Molina och mittfältaren Walace har spelat samtliga seriematcher så här långt och när de nu är avstängda innebär det förstås ett märkbart avbräck.

Förutsättningarna är jämn inför det här mötet där spelbolagen håller Empoli som knappa favoriter. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.63 gånger insatsen.

Empoli har vänt underlägen i sina två senaste matcher och kommer nog med en god känsla till det här mötet. Udinese har svårt att vinna matcher och kommer från en holmgång som kostade på, inte minst i bemärkelsen att man nu får klara sig utan två ordinarie pjäser.

Det är således viss fördel hemmalaget men utgången känns relativt oviss. Mycket talar dock för att det här kan bli en ganska målrik batalj.

Det har gjorts över 2.5 mål i Empolis 5 senaste matcher. Detsamma gäller i 3 av Udineses 4 senaste matcher. Empolis är Serie A:s tredje målgladaste lag med ett snitt på 3.40 gjorda/insläppta mål per match medan Udinses snitt ligger på 2.93 mål.

Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål i den här matchen till 1.92 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.92
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, måndag 6 december 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: