Speltips Fiorentina – Atalanta 20/2: Lunchmatch

Axel Sjödin Publicerat: 20 februari 2022

En väldigt intressant lunchmatch mellan Fiorentina och Atalanta väntar på Artemio Franchi under söndagen.

Fiorentina - Atalanta

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två rätt formsvaga lag som möter varandra tidigt på söndagen. Det finns fortfarande flera frågetecken kring hur Fiorentina ska klara sig efter att ha sålt Dusan Vlahovic till Juventus och matchen mot Atalanta kommer att bli ett viktigt test.

La Viola hade en nedåtgående trend redan innan försäljningen, men fick ett brysk inledning på säsongen post-Vlahovic då de föll tungt mot Lazio hemma med 0-3. Det var deras första förlust hemma på Artemio Franchi på över fyra månader, där de annars har radat upp vinsterna.

Därefter har det dock sett bättre ut. De mötte faktiskt Atalanta i Bergamo kort därefter och slog ut dem ut Coppa Italia efter att ha vänt och avgjort i den 93:e minuten för att spika slutresultatet 3-2. Även i ligaspelet studsade de tillbaka senast med en 2-1-vinst borta mot Spezia.

Att Krzysztof Piatek fick göra två mål mot Atalanta i cupen var nog väldigt viktigt, även om det var på straffar. Polacken som hämtades in under januarifönstret har potentialen att vara en målspruta, vilket vi såg från hans tid i Genoa för några år sedan. Kanske kan han hitta tillbaka till sin fina målform och försöka fylla Vlahovics stora skor.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atalanta har fortfarande chansen att ta fjärdeplatsen

Gästerna har inte imponerat under de senaste två månaderna och har varit i en klart nedåtgående trend. Motståndet har dock inte varit det lättaste på senaste med stormatcher mot Lazio, Inter och Juventus i ligaspelet som samtliga slutade oavgjort.

De har inte riktigt samma spets med Duván Zapata borta och José Luis Palomino är saknad i mittlåset. Men även i stort så spelar Atalanta inte riktigt med samma tempo och frenesi som de gjorde under senhösten där de radade upp vinsterna och var ett av Italiens formstarkaste lag.

De tappade nyligen fjärdeplatsen till Juventus, men har en väldigt bra chans att återerövra den då Juventus bara fick med sig ett kryss mot Torino från helgens derby. Atalanta har ligger nu tre poäng bakom Den gamla damen med två matcher till godo.

Atalanta har varit betydligt starkare på bortaplan under säsongen och även om de förlorade mot Fiorentina i cupen nyligen så präglades matchen trots allt mycket av straffarna. Även i sämre form så har Atalanta iallafall inte förlorat matcher mot andra topplag under året och därmed spelar vi på att de vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.98 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atalanta – Draw no bet
Odds: 1.98
Bolag: Expekt
Spelstopp: 12:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: