Speltips Fiorentina – Juventus 21/5: Rivalmöte

Martin Efvergren Publicerat: 21 maj 2022

Rivalerna Fiorentina och Juventus ställs mot varandra i den sista omgången av Serie A. Matchen spelas lördagen den 21 maj 2022 med avspark kl 20:45.

Fiorentina – Juventus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina ligger på sjunde plats i Serie A och spelar nu först och främst för att försvara den positionen som innebär spel i Conference League nästa säsong. Atalanta står på samma poäng men ligger på åttonde plats på grund av inbördes möten. Samtidigt som den här matchen spelas tar de emot Empoli.

Fiorentina tog en viktig 2-0-seger hemma mot Roma i den näst senaste omgången, men bortsett från den insatsen är formen svag. Man kommer från en sämre insats borta mot Sampdoria där man föll med 4-1 i måndags. Den förlusten innebär att man har förlorat fyra av de fem senaste ligamatcherna.

Nu tar man emot ett Juventus vars slutplacering i Serie A redan står klar. De kommer att sluta fyra, men lär säkerligen vara motiverade att avsluta med en seger mot rivalerna från Florens.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålare än förväntat

Juventus säsong måste sägas vara ett misslyckande. De var faktiskt huvudfavoriter att vinna Scudetton hos flertalet spelbolag inför säsong, men det var, med facit i hand, en missbedömning.

De hade chansen att rädda upp helhetsbilden med en cuptitel då man tagit sig till finalen av Coppa Italia. Man tog sig dit genom att besegra just Fiorentina i två raka matcher i semifinalen, men i finalen mot Inter blev det förlust under förlängning. Man tappade då en ledning i slutskedet av matchen och samma scenario upprepades i den senaste ligamatchen hemma mot Lazio. Gästerna vände då ett 2-0-underläge till 2-2 efter att man kvitterat på tilläggstid.

Fiorentina och Juventus möttes alltså senast i Coppa Italia där de sistnämnda vann med 1-0 borta och med 2-0 hemma. I höstens möte i Serie A var det också Juve som gick segrande med 1-0 i Turin.

Fiorentina har alltså tre raka förluster mot Juventus där man gått mållösa från samtliga. Trots det gäller man ändå som relativt klara favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.83 gånger insatsen.

Fiorentina är favoriter främst eftersom de, till skillnad från Juventus, har någonting att spela för i den här sista omgången. De har dock inte övertygat på sistone och gästerna vill säkerligen sätta käppar i hjulen med tanke på rivaliteten som finns mellan klubbarna.

Det har varit jämna och täta matcher mellan de här lagen den här säsongen och jag finner ett spelvärde i att det kan bli så igen. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.77 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.77
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 21 maj 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: