Speltips Fiorentina – Juventus 25/4: Rivalmöte

Axel Sjödin Publicerat: 24 april 2021

Fiorentina har chansen att sätta käppar i hjulet för sina bittra rivalers Champions League-ambitioner då Juventus kommer på besök till Artemio Franchi.

Fiorentina - Juventus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Förra helgen var det nog inte särskilt roligt att vara juventino då de dels förlorade mot Atalanta och nu inte har någon vidare marginal ned till jagande Napoli och dels för att Juventus och Agnelli hade en ledande position i den nedskjutna superligan. Nu mer än någonsin hade nog Agnelli uppskattat att slippa lag som Atalanta och Napoli som sätter käppar i hjulet.

Det är svårt att veta var man har Juventus i år faktiskt då de blandar och ger väldigt mycket i resultaten. Förutom nu i senast i Bergamo så har de vunnit tuffa matcher mot Napoli och Lazio nyligen medan de förlorat mot Benevento och behövt nöja sig med kryss i stadsderbyt mot Torino.

Med fem omgångar kvar och möten mot båda de randiga Milanoklubbarna kvar på spelschemat så gör de bäst i att plocka trepoängare i matcher som denna ifall de nu vill säkra Champions League-spel inför nästa säsong. Fiorentina vann dock mötet i höstas med hela 3-0 på Juventus Stadium chockerande nog och lär vara sugna på att se om de kan förstöra för sina rivaler återigen.

På skadelistan finner Merih Demiral och den unge Fiorentinaspelaren Federico Chiesa som är på lån till Juventus. Men Andrea Pirlo har så gott som hela truppen att välja mellan när det kommer till laguttagningen mot Viola.

Fiorentina ser ut att klara kontraktet

Precis som för Juventus så varierar resultaten en del för Fiorentina också. De har i alla fall genom den livsviktiga vinsten senast mot Hellas Verona fått lite distans till nedflyttningsstriden och sitter nu på fem poäng mer än Cagliari under strecket med tre lag mellan dem som buffert.

Trots att Fiorentina såklart har haft högre ambitioner än att bara klara av att stanna kvar i Serie A så är det nog många som är tacksamma för tillfället. Tyvärr har Borja Valero varit borta stora delar av säsongen och han har tidigare varit en viktig kugge i Violas lagbygge. Men under denna säsongen så är det Dusan Vlahovic har varit den stora skillnaden för Fiorentina med hans livsviktiga mål.

Inför mötet mot Juventus får hemmalaget klara sig utan Giacomo Bonaventura som är avstängd efter matchen mot Hellas senast. Även Borja Valero står som sagt även på skadelistan, men detta är inget nytt.

Något båda lagen inte varit ojämna med är målskyttet, Fiorentina har hittat nätet i åtta raka matcher och Dusan Vlahovic är som sagt i storform just nu. Juventus har i sin tur inte lyckats hålla nollan i åtta raka ligamatcher heller och det finns goda förutsättningar för att ett BLGM-spel ska gå in. Att Juventus ska lyckas måla mot Viola är underförstått här då vi spelar på att båda lagen gör mål för 1.80 hos Comeon.

  Rygga spelet hos Comeon – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Bolag: Comeon
Spelstopp: 15:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: