Speltips Fiorentina – Lazio 8/5: Tankar från målmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 8 maj 2021

Det offensiva maskineriet har Lazio fått fart på när jakten på en CL-plats fortsätter – och härnäst ställs de mot Fiorentina borta på Stadio Artemio Franchi. Här finner ni vårt speltips, med fokus på målmarknaden, samt odds inför matchen.

Fiorentina - Lazio

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Toppracet om Scudetton har redan fått en korad vinnare i form av Inter.

Men nu återstår en annan fajt i det övre skiktet av Serie A; den om Champions League-platserna. Till det specifika området har Lazio ett glapp om fem poäng, men med matchen mindre – alltså denna – spelad. Med andra ord är det en tvättäkta måstematch som väntar.

Och Fiorentina? De kommer med största sannolikhet fixa kontraktet i det italienska finrummet, men med blott fyra poäng ner till rött tabellområde finns en viss press på deras axlar. De vill förstås sätta spiken i kistan så fort som möjligt och kommer hit med fin form; kryss i de två senaste matcherna, mot Bologna samt Juventus, och dessförinnan städades Hellas Verona undan med två mål mot ett.

På truppfronten står det klart att minst tre spelare kommer få stå åt sidan för Fiorentina; avstängde försvarspjäsen Igor samt skadeduon Aleksandr Kokorin och Borja Valero. Gästerna har Mohamed Fares, Felipe Caicedo och Gonzalo Escalante out – men får tillbaka Francesco Acerbi i backlinjen.

Offensivt kraftpaket

20 matcher. Så pass länge sedan var det som Fiorentina höll en nolla senast. Defensiven är ett problem och senast spelade man 3-3 mot Bologna – en match där det var öppna dörrar åt båda håll. Fyra av de fem senaste matcherna har också innehållit minst tre baljor, varav tre av dem minst fyra.

Nu kommer ett offensivt kraftpaket i form av Lazio på besök – ett Lazio som inte kan annat än att ställa in siktet på de tre poängen. Nedåt i tabellen existerar inga hot, men för att utmana om topp fyra-placeringarna måste man vinna.

Samtidigt finns det uppenbara hål i defensiven. Vi låter de resultaten i de senaste matcherna tala sitt klara språk:

Lazio – Genoa: 4-3
Lazio – Milan: 3-0
Napoli – Lazio: 5-2
Lazio – Benevento: 5-3

Med rådande förutsättningar och odds är det inget snack om saken var polletterna ska slussas in – och vårt speltips inför matchen blir över 2,75 mål (asian handicap) till oddset 1,83 hos Bethard, som ni just nu får en gratisbonus om 50 kronor hos. Gäller då är halv vinst på spelet vid exakt tre mål i matchen.

  Rygga spelet hos Bethard – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: