Speltips Fiorentina – Milan 20/11: Trevlig kvällsmatch

Axel Sjödin Publicerat: 20 november 2021

Fiorentina välkomnar de ännu obesegrade Milan till Stadio Artemio Franchi på lördagskvällen.

Fiorentina - Milan

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir en intressant stormatch mellan Fiorentina och Milan på lördagskvällen och frågan är ifall La Viola kan stoppa detta Milan som bara flyger fram i ligan. Fiorentina har verkligen blandat och gett hittills under ligaspelet, men deras satsning inför säsongen ser ändå ut att ha lyckats till viss del.

I nuläget befinner de sig på sjunde plats i tabellen, på samma poäng som Juventus och bara en poäng bakom Roma. Så de har hittills trots allt lyckats hänga med bra i tabellen och slåss mot de andra storklubbarna vilket är deras ambition.

Som en av de före detta “sju systrarna” i italiensk fotboll, så har det varit många tuffa år nu för klubben där de snarare har behövt kämpa för att klara kontraktet snarare än om Europaplatserna. Poängmässigt ser allt okej ut hittills, men det är uppenbart att de ännu har en bra bit att gå för att kunna mäta sig med de andra toppklubbarna.

Mot de nuvarande sju systrarna har de bara vunnit en match och förlorat fem av dem hittills i år, de har med andra ord inte riktigt vad som krävs för att kunna ta poäng av topplagen känns det som. Nu senast föll de dock snöpligt mot Juventus ska sägas då de fick ett rött kort i andra halvlek och Juan Cuadrado kunde avgöra på tilläggstid.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milan har chansen att gå upp i serieledning

I Champions League må det i stort sett vara kört redan för Milans del, men i ligan har de däremot verkligen gått som tåget och har på många sätt sett ut som det starkaste laget i Italien hittills i år. Det har varit många rubriker kring Napoli som också har sett fantastiska ut, men Milan har faktiskt haft det tuffare spelschemat och Napolis tuffa matcher väntar precis runt hörnet.

Det är hursomhelst dessa två klubbar som har dragit ifrån rejält i toppen då de har hela sju poäng ned till tredjeplacerade Inter. Men Napoli möter Inter borta på söndagen så Milan har nu chansen att gå upp i ligaledning för första gången under säsongen ifall nu allt går enligt planerna mot Fiorentina och Inter lyckas ta åtminstone en poäng.

Mot ett Fiorentina som har haft problem mot topplagen så ska Milan i min mening gå in som väldigt klara favoriter inför mötet. Särskilt få Fiorentina dessutom har två försvarare avstängda inför mötet.

Milan har gått från klarhet till klarhet och för 2.25 gånger pengarna hos 888sport så spelar vi på den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan vinner
Odds: 2.25
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: