Speltips Fiorentina – Napoli 3/10: Tät match

Axel Sjödin Publicerat: 3 oktober 2021

Fiorentina mot Napoli på Artemio Franchi blir det första av två mycket spännande möten från söndagens Serie A.

Fiorentina - Napoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen har nog missat vilken fantastisk start som Napoli fått på säsongen under deras nya tränare Luciano Spalletti. Sex raka vinster i ligan gör att de är ensamma serieledare med 18 poäng av 18 möjliga och nu gäller det att försöka hålla undan de jagande Milanolagen inför landslagsuppehållet.

I deras tre senaste ligamatcher har de vunnit med en målskillnad på totalt 10-0 och har sett fruktansvärt vassa ut framåt med Victor Osimhen i spetsen. Hade han fått spela de två första matcherna och inte åkt på ett rött kort första tio mot Venezia i öppningen så hade han säkerligen kunnat vara jämte Ciro Immobile i skyttaligatoppen.

Det kommer dock att bli väldigt intressant att se hur Napoli hanterar en tuff match som Fiorentina borta kommer att vara den här säsongen. Deras enda riktigt tuffa motstånd hittills på säsongen har varit Juventus som då fortfarande inte hade kommit igång och hade ett flertal spelare borta på grund av coronarestriktioner efter landslagsuppehållet.

Fiorentina kan därmed mycket väl bli säsongens tuffaste test hittills och vinner de nu på söndag så är känslan att de på riktigt kan vara med och slåss om titeln under resten av säsongen.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina är starkare i år

Fiorentina är fortfarande något underskattade då de under de tre senaste säsongerna haft väldiga problem och ofta hamnat på den nedre halvan av tabellen. Inför den här säsongen har de dock den lovande tränaren Vincenzo Italiano som styr från tränarbänken, samtidigt som de satsat en hel del.

De har lyckats behålla den unga serbiska superstjärnan Dusan Vlahovic samtidigt som de förstärkt och ersatt Franck Ribery med Nicolás González som de värvade in för dyra pengar från Stuttgart.

Hittills har de också vunnit fyra av sina sex inledande matcher, däribland en seger 2-1 seger borta mot Atalanta. De räckte däremot inte till mot varken Roma eller Inter där de förlorade båda matcherna med ställningen 1-3, men på det hela taget så har Fiorentina ändå tagit ett stort kliv framåt sedan förra säsongen och hänger fortfarande med i toppen ännu trots tufft motstånd hittills.

Napoli förlorade förvånande nog mot Spartak Moskva i torsdagens Europa League, men det är nog ingen som är förvånad över att de snarare lägger krut på ligaspelet när resultaten sett ut som de gjort hittills.

Det är en klurig match att spela på i 1X2-marknaderna, men båda lagen har väldigt vassa anfallsvapen och inget av lagen har ännu gått mållösa ur en ligamatch hittills på säsongen. Alltså spelar vi på att båda lagen gör mål här för 1.67 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.67
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: