Speltips Fiorentina – Sampdoria 30/11: Klurig match

Axel Sjödin Publicerat: 30 november 2021

Fiorentina välkomnar Sampdoria till Stadio Artemio Franchi under tisdagskvällen i ett spännande möte från Serie A.

Fiorentina - Sampdoria

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina har definitivt tagit ett stort kliv jämfört med förra säsongen där de länge var inblandade i striden ovanför nedflyttningsstrecket. Deras satsning inför säsongen ser ut att ha lönat sig och att de lyckades behålla Dusan Vlahovic var ett styrkebesked från Florensklubben.

Resultaten har dock varit väldigt spridda, men de befinner sig trots allt på sjätte plats efter 14 spelade omgångar och har definitivt haft sina chanser att utmana om platser högre än så. La Viola har inte kryssat en enda match hittills och har än så länge vunnit sju och förlorat sju, vilket kanske ger er en bild av vilken svängig säsong det har varit under hösten.

Hemma på Artemio Franchi har de dock i regel varit starka och i deras senaste match hemma i Florens så gav de faktiskt Milan sin första förlust för säsongen då de slog de rödsvarta med 4-3 efter en mycket dramatisk match.

De misslyckades däremot att följa upp det fina resultatet med en vinst då de ställdes mot nykomlingen Empoli borta i helgen. Det såg länge bra ut då Vlahovic hade stått matchens enda mål fram till slutminuterna då Empoli inom loppet av tre minuter satte dit både ettan och tvåan och fick med sig alla tre poängen från mötet.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sampdoria har varit starka sedan landslagsuppehållet

I Blucerchiati har haft en tung säsongsinledning och låg inför landslagsuppehållet på nedflyttningsplats med bara nio poäng efter tolv omgångar. Men sedan Serie A drog igång igen så har Genuaklubben nu tagit två raka segrar och har därmed klättrat upp på femtonde plats i tabellen.

Senast vände de och vann mot Hellas Verona, som har varit i väldigt fin form. Albin Ekdal lyckades dessutom skriva in sig själv i målprotokollet då de tillslut vann med 3-1, vilket verkligen var ett styrkebesked från laget.

Nu väntar en tuff match borta mot Fiorentina, men Sampdoria lär vara fyllda med nyvunnet självförtroende och lär hoppas på ännu en trepoängare mot ett ojämnt hemmalag.

Det blir en match som är svår att sia om på 1X2-marknaden, men Fiorentina har varit starka på hemmaplan så trots Sampdorias uppsving i formen så kommer det inte att bli lätt att få med sig ett resultat. Fiorentina står också lite väl lågt i odds med tanke på hur ojämna de varit, men målmarknaden i alla fall intressant att titta på här. Fiorentina har totalt gjort tio mål i sina tre senaste hemmamatcher och mot ett Sampdoria som också verkar ha hittat målformen så känns överspelet för 1.68 hos Campobet inte alls dumt inför matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: