Speltips Fiorentina – Sassuolo 19/12: Lunchmatch

Axel Sjödin Publicerat: 19 december 2021

Ett Fiorentina i väldigt fin form tar emot Sassuolo på Artemio Franchi i lunchmatchen från Serie A.

Fiorentina - Sassuolo

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina fortsätter att leverera och har nu vunnit fyra av sina fem senaste matcher i ligaspelet. Det är fortsatt allt eller inget dock för La Viola som fortfarande inte har kryssat en enda match under säsongen såhär långt.

Hemma på Stadio Artemio Franchi har de varit väldigt starka och har vunnit sex av åtta hemmamatcher såhär långt. Deras två enda förluster i Florens har kommit mot Napoli och Inter tidigare på säsongen, men nu har de fem raka vinster hemma där bland annat Milan har stått för motståndet.

Förra helgen vann de väldigt övertygande med 4-0 mot Sassuolo och det finns inte mycket anledning för Vincenzo Italiano att göra några ändringar i startelvan inför helgens möte mot Sassuolo. Fortsätter Fiorentina bara på inslagen väg så finns det alla möjligheter för att nå tillbaka ut i Europa igen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sassuolo har överraskat lite på senaste

Sassuolo befinner sig på tolfte plats i ligan inför omgången och har efter en rad fina resultat lyckats klättra i tabellen på sista tiden. De är faktiskt obesegrade i sina fem senaste matcher där de tagit totalt nio poäng med sina två vinster och tre kryss.

Motståndet har verkligen inte varit det lättaste heller, men det har intressant nog varit mot de tuffare lagen som de har presterat som bäst. Mot Cagliari och Spezia har de fått nöja sig med kryss medan de slagit både Milan och Lazio samt tagit poäng mot Napoli.

Fiorentina borde således inte underskatta Sassuolo som stod för en fin insats senast mot Lazio där de vände ett tidigt underläge och var det spelförande laget. Lazio hade förvisso flera nyckelspelare på mittfältet borta, men Sassuolo förtjänade tre poäng från matchen.

Överspelet lockar till matchen då båda lagen har spelat målrika matcher på senaste samtidigt som lunchmatchen från Serie A av någon anledning nästan alltid är både underhållande och målrik. Det är dock svårt att se bort från Fiorentinas oerhört fina hemmafacit och för 1.90 hos Campobet så känns ändå den raka ettan som det bästa spelet inför matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: