Speltips Fiorentina – Spezia 31/10: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 31 oktober 2021

Fiorentina välkomnar Spezia till Stadio Artemio Franchi på söndagseftermiddagen i hopp om tre poäng.

Fiorentina - Spezia

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

La Viola hade en fin inledning på säsongen där det klart och tydligt märktes att de var ett bättre lag än i fjol då de behövde kämpa för att undvika bottenstriden. I år ska de definitivt vara med och utmana om Europaplatserna och åtminstone sluta på övre halvan med tanke på vilken fin trupp de trots allt har.

De senaste veckorna har dock gått rätt knackigt med tre förluster på deras fyra senaste matcher. De saknar uppenbart något för att utmana topplagen då de redan har hunnit förlora mot Inter, Lazio, Napoli och Roma under säsongen. De vann däremot mot Atalanta, men det var genom två straffar i en vinst de nog hade haft svårt att upprepa.

Med tanke på vilket tufft spelschemat de haft under de nio öppningsomgångarna så är det trots allt imponerande att de hänger kvar precis bakom toppen på åttonde plats och samma poäng som Juventus.

Nu väntar en förmodat ganska enkel hemmamatch mot Spezia innan de återigen slängs in i hetluften med två raka matcher mot Juventus och Milan. Därefter möter de dock inga av de de andra under hela december och januari och det ska bli intressant att se ifall de kan klättra då.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spezia är klara underdogs

Spezia är i allra högsta grad inblandade i bottenstriden och har hittills haft en tung öppning på säsongen då de efter nio matcher sitter på åtta inspelade poäng och en 17:e plats i tabellen.

De har dock lyckats få med sig poäng i de viktigaste matcherna. Deras två vinster kom mot nykomlingarna Venezia och Salernitana som båda själva är inblandade i bottenstriden. Förra helgen var de också väldigt nära att få med sig ännu en vinst mot Genoa, men il Grifone kvitterade sent på straff.

Att de åtminstone vinner sexpoängarna nere i botten har gjort att de befinner sig på säker mark med väldigt tunn marginal, men Spezia förväntas vara inblandade i bottenstriden hela vägen så poängen måste fortsätta att komma även mot tuffare lag.

Trots att Fiorentina saknar Bartlomiej Dragowski i mål och sitt bekostade nyförvärv Nicolás González i offensiven så rådet det ingen tvekan om vilket lag som kliver in som favoriter här. Men det är inte mycket spelvärde på hemmalaget så som oddsen ser ut. Spezia brukar sällan gå mållösa, även mot bättre lag så därför spelar vi istället på att båda lagen gör mål för 1.78 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.78
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: