Speltips Fiorentina – Udinese 6/1: UPPSKJUTEN

Axel Sjödin Publicerat: 6 januari 2022

Hemmastarka Fiorentina tar emot Udinese på Stadio Artemio Franchi sent på torsdagskvällen.

Fiorentina - Udinese

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina har verkligen övertygat under hösten under deras nya tränare Vincenzo Italiano. Deras satsning inför säsongen har verkligen gett resultat och de har bytt bottenstriden mot kamp om Europaplatserna där de är inblandade i allra högsta grad.

Hur det kommer se ut under våren beror dock väldigt mycket på huruvida de får behålla sin unga anfallsstjärna Dusan Vlahovic fram till sommaren eller inte. Den blott 21-årige serben, som leder skytteligan med 16 mål under hösten, har inte gått med på att förlänga sitt kontrakt som löper ut under sommaren 2023. Därmed kan det kanske vara läge att sälja redan nu under januari om rätt bud kommer in.

Udinese slipper dock inte under hans skärpa framför mål och Fiorentina kan i stort sett ställa sin bästa elva på plan efter julledigheten. Formen i december var väldigt bra och de är nu obesegrade i fem raka matcher där tre av dem har varit vinst. Deras två senaste matcher var faktiskt deras två första kryss under säsongen, men mot Udinese hemma bör de ses som väldigt klara favoriter.

Fiorentina hade nämligen fem raka vinster hemma på Artemio Franchi innan sitt kryss mot Sassuolo i slutet av december. De har varit oerhört starka hemma i Florens, vilket gjort att de har kunnat vara med och slåss i toppen under hösten såhär långt.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Udinese lär få det svårt på Artemio Franchi

Gästerna har inte riktigt kunnat mäta sig med Fiorentinas form, men år in och år ut klarar de sig kvar i Serie A och presterar ofta bättre än förväntat. De avslutade december med att köra över Cagliari med 4-0, men det var också deras först vinst på sex ligamatcher.

Däremot har de fått med sig kryss mot både Milan och Lazio under den perioden så Udinese tillhör absolut inte de bottenlag som man lätt kör över. Även Udinese är dessutom förhållandevis fulltaliga inför torsdagens möte då truppen har hunnit tillfriskna från COVID-19 sedan matchen som fick ställas in mot Salernitana innan jul.

Men även om Udinese inte är helt lätta att slå så är de knappast ett slagkraftigt lag som åker och vinner på bortaplan. Deras enda två vinster borta har varit mot just Cagliari och Spezia. Mot hemmastarka Fiorentina så är det svårt att se att de skulle få med sig en poäng.

Vi spelar därmed på en rak hemmavinst och kombinerar det med över 2,5 mål hos Campobet för 2.40 gånger pengarna. Båda lagen har spelat en hel del målrika matcher under säsongen så det finns i min mening ett klart spelvärde på att kombinera dessa två spel.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fiorentina vinner & över 2,5 mål
Odds: 2.40
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: