Speltips Genoa – Atalanta 21/12: Inget snack

Axel Sjödin Publicerat: 21 december 2021

Genoas tunga period mot tufft motstånd fortsätter då de välkomnar Atalanta till Marassi under tisdagskvällen.

Genoa - Atalanta

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som vi har varit inne på mycket i tidigare speltips inför Genoas matcher så har de sedan tränarbytet sett klart sämre ut. Sedan Davide Ballardini blev avskedad så har den gamla Milanlegendaren Andrij Sjevtjenko tagit över som tränare, men det har inte alls fått önskad effekt.

De har nu spelat sex matcher under Sjevtjenko utan att deras defensiva problem har lösts, istället har offensiven stannat av helt. Under Ballardini så var de i alla fall offensivt farliga bitvis, men på senaste har de haft väldigt svårt att bygga upp spelet för att sätta sig i farliga målchanser.

I de fyra första matcherna fick de inte in ett enda mål och även om de har mäktat med ett mål mot både Sampdoria och Lazio i deras två senaste matcher så är det tydligt att problemen kvarstår. De kommer väldigt sällan till avslut, vilket syntes inte minst mot Roma och Juventus där de hade ett respektive noll avslut under matchen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atalantas är klart starkare på bortagräs

La Dea har i sin tur varit ett av ligans formstarkaste lag under senhösten där de sedan början av november hade en svit med sex raka segrar där de betade av både Napoli och Juventus i två tuffa bortamatcher.

Deras fina svit bröts dock i helgen där de ställdes mot Roma hemma på Gewiss Stadium och förlorade med hela 1-4. Roma som har haft det väldigt svårt mot toppklubbar länge lyckades flera gånger om straffa Atalanta genom vassa kontringar som blåsvartrandiga hade svårt att hantera.

Atalanta har dock varit klart starkare på bortaplan i år där de har tagit 25 av 27 möjliga poäng under hösten. När de nu ställs mot Genoa så har de alla möjligheter att runda av året snyggt med ännu en bortavinst och även om en klar svaghet uppenbarades senast mot Roma så lär Genoa nog inte ha den offensiva kvaliteten som krävs för att straffa dem på kontring.

Därmed finns det i min mening trots allt ett klart spelvärde här på Atalanta för 1.44 hos Campobet. Något som skulle kunna kryddas med ett asian handicap på -1 eller -1,5 för de som är sugna på lite högre odds.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atalanta vinner
Odds: 1.44
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: