Speltips Genoa – Juventus 30/6: Siktet på Scudetton

Spelbloggare Publicerat: 30 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Som det ser ut just nu har vi ingen som helst tvekan om att Juventus ska leverera som väntat borta mot ett desperat Genoa när Scudetton är i kikaren. Vinner – och det klart? Vi har speltips, marknadsledande odds och stream!

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Klicka här för att läsa mer om hur och var du streamar matchen – utan kostnad.

Juventus ska hålla avståndet till Lazio (minst) intakt

1. Juventus, 28 matcher: 69p, +32 mål
2. Lazio, 28 matcher: 65p, 37 mål

Så ser det ut i striden om årets Scudetto och för att höja tempen ytterligare ett snäpp ställs Lazio mot Torino bara ett par timmar före denna match. De kan därmed sätta ännu större press på Juventus, alternativt ge de senare möjligheten att dryga ut serieledningen och mer eller mindre säkra förstaplatsen.

Hurdan fallet än blir, förutsättningarna före avspark i denna match, är det bara en sak i sikte för Juventus; att vinna matchen. Spela hem de tre pinnarna.

Genoa är förstås medvetna om hur tufft de kommer få det hemma på Stadio Luigi Ferraris – att de kommer behöva stå för en hundraprocentig prestation för att ha minsta chans på poäng – men de måste bli desperata här och det när så lite som ynka pinnen håller dem ovanför bottentrion och nedflyttningsplats.

Genoa chanslösa

Gäller här är alltså botten mot toppen och det ska väl också visa sig ute på planen? Desperation till trots – vi räknar Genoas chanser som försvinnande små och ser bortavinsten som det absolut mest sannolika scenariot. Så pass att de ser spelvärda ut till de siffror som spelbolagen ställer ut.

Efter två halvdana cupmatcher och en finaltorsk mot Napoli har Juventus visat klassen i Serie A och vunnit över såväl Bologna som Lecce med en samlad målskillnad om 6-0. Fullkomlig kontroll av matcherna och nu väntar en sådan av liknande karaktär.

Visst, Genoa kommer försöka bäst de kan när de ska försöka fixa deras Serie A-kontrakt, men vad talar för dem? Klass? Knappast. Formen? Inte det heller.

Om de inte kommer upp i väsentligt mycket bättre nivå än de gjort mot Parma (1-4) eller Brescia (2-2), då riskerar de förlora den här matchen klart. Vi slår fast: tre bortapoäng väntar!

Juventus synas med -1,0 mål (asian handicap) till 1,72 gånger såsen hos William Hill. Då får vi insatsen tillbaka om de bara skulle vinna med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – få upp till 1 000 kr freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:45, tisdag 30/6
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo