Speltips Genoa – Napoli 29/8: Bra läge för Napoli

Axel Sjödin Publicerat: 29 augusti 2021

Napoli får en fortsatt rätt bekväm start på säsongen då Genoa står för motståndet i den andra omgången.

Genoa - Napoli

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Efter en horribel start i matchen mot nykomlingen Venezia i första omgången lyckades Napoli återhämta sig och siktar nu på den andra raka trepoängaren under söndagskvällen. Det var stjärnanfallaren Victor Osimhen som redan efter 22 minuter fick syna det röda kortet och lämnade hemmalaget med en man mindre på San Paolo.

Men trots det röda kortet och att Lorenzo Insigne missade straff så repade sig storfavoriterna. Insigne fick ytterligare en chans från straffpunkten och Elif Elmas utökade senare för att säkra vinsten för Napoli efter mycket om och men.

Det var viktigt för den gode Luciano Spalletti att få inleda säsongen med en vinst när de ställdes mot seriens kanske svagaste lag. Att därefter följa upp mot Genoa som såg allt annat än bra ut i premiäromgången kan bli en perfekt mjukstart för den nya tränaren att få sätta spelet inför stormötet mot Juventus hemma i Neapel som väntar efter landslagsuppehållet.

Det är också tacksamt med tanke på Napolis frånvarolista med Dries Mertens, Piotr Zielinski, Diego Demme och Faouzi Ghoulam skadade och Victor Osimhen avstängd nu på söndag. De ges tid att återhämta sig inför Juventus besök även om de kanske inte hinner få matchtempo i kroppen riktigt.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Pressat Genoa efter förnedring i premiäromgången

Genoa får motsatsen till en mjukstart då de först ställdes mot de regerande mästarna Inter, vilket nu efterföljs av det alltid lika farliga Napoli. Trots att man nu åtminstone får återvända hem till Marassi så finns det stor risk att de får gå in i landslagsuppehållet tomhänta.

Insatsen mot Inter var bedrövlig och matchen var i stort sett över efter knappa kvarten då Inter redan hade satt sig i en tvåmålsledning. Matchen slutade 4-0 till I Nerazzurri och blev aldrig spännande – Genoa var utklassade rätt och slätt.

Davide Ballardini har verkligen mycket att bita i då Genoa som vanligt gått igenom stora förändringar under sommarmercaton. De har tappat alternativ i offensiven då Gianluca Scamaccas lån från Sassuolo tagit slut och Eldor Shomurodov sålts till Roma för en bra peng. De har hämtat in Caleb Ekuban som tänkt ersättare, men det är inte ett lika spännande namn som de två vars skor han ska fylla.

Det är fortfarande den evigt unge Goran Pandev som kommer spela en viktig roll för Genoa framåt i år. Han är fortfarande en fantastisk fotbollsspelare, men nog inget de kan förlita på en hel säsong.

Ballardini är också kritiserad och har i sina tidigare sejourer i klubben aldrig stannat alltför länge. Han är en klassisk s.k. traghettatore som för sjunkande lag i hamn och räddar dem från nedflyttning snarare än en tränare man bygger projekt kring. Det känns som att Ballardinis dagar är räknade om inte utvecklingen vänder snarast, trots dåliga investeringar från Enrico Preziosis sida.

Även om Napoli har flera offensiva spelare borta inför mötet så ska det mycket till för att deras svit på att lägga mål i 27 raka ligamatcher ska brytas av detta Genoa. Det är lite klurigt att hitta spelvärde i den här matchen, men att Napoli vinner mot noll är nog det bästa spelet här.

Napoli kanske inte öser in mål med så många offensiva pjäser borta, men Genoa såg inte alls bra ut framåt senast. Napoli höll dessutom nollan förra helgen mot Venezia och har en väldigt stabil backlinje utan några större förändringar sedan i fjol. Att Napoli vinner utan att släppa in mål spelas därmed alltså till 2.75 hos Bet365 där jag tycker mig se ett klart spelvärde.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Napoli vinner mot noll
Odds: 2.75
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:30
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: