Speltips Genoa – Roma 21/11: Desperat behov av poäng

Axel Sjödin Publicerat: 21 november 2021

Söndagens kvällsmatch från Marassi bjuder på ett ångestladdat möte mellan Genoa och Roma i Serie A.

Genoa - Roma

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter nio raka ligamatcher utan vinst så fick det räcka då Davide Ballardini fick sparken från sitt tränaruppdrag i Genoa, det var inte första gången och lär inte bli den sista som Ballardini får lämna den rödblåa klubben från Genua.

Istället har de hämtat in den gamla legendaren Andrij Sjevtjenko till tränarbänken som gör sin debut som tränare i den italienska ligan mot Roma nu på söndag. Han har ett rejält uppdrag framför sig då Genoa är placerade precis ovanför nedflyttningsstrecket där bara målskillnad skiljer dem från deras stadsrival Sampdoria nedanför dem.

Efter en enklare period i spelschemat där trepoängarna uteblivit så kommer de nu istället att möta tuffare motstånd under en period där bland annat Milan och Juventus väntar i början av december. Därefter är det dags för vad som kan bli ett oerhört viktigt Derby della Lanterna mot Sampdoria som inget lag har råd att förlora.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Roma måste verkligen börja vinna

Gästerna har även de haft sina problem hittills under säsongen. Roma som värvade för nära en miljard inför säsongen har inte riktigt levt upp till förväntningarna under deras nya tränare José Mourinho vars popularitet fortsätter att sjunka i den rödgula delen av Rom.

Det är sedan gammalt nu att Roma har haft problem att hantera andra topplag, men när resultaten även uteblir mot lättare motstånd så är det absolut fog för oro. Europa Conference League är kanske ingen turnering som prioriteras, men att de plockat en poäng på två matcher mot norska Bodö/Glimt där de förlorade med 1-6 i Norge innan de kryssade 2-2 på Stadio Olimpico är inget annat än pinsamt för Romas del.

I deras sista match innan landslagsuppehållet förlorade de dessutom borta mot Venezia med 2-3 i vad som nu är huvudstadsklubbens femte förlust under säsongen såhär långt. Mourinho måste börja leverera resultat direkt ifall han ska ha en chans att behålla jobbet med andra ord.

Mot ett krisande Genoa med ligans kanske längsta skadelista så finns det verkligen inga ursäkter för att inte vinna på söndag. Lite intressant statistik inför matchen är i alla fall att Genoa har lagt hela 15 av sina 17 mål hittills i andra halvlek och ofta behöver kämpa tillbaka från ett underläge. Målskyttet är det inget fel på, men försvaret håller inte riktigt. Ett bra spel till matchen är i alla fall att Genoa lägger ett mål i andra halvlek, vilket de nästan alltid lyckas med och här får vi det för 1.95 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Genoa gör mål i andra halvlek
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: