Speltips Genoa – Torino 18/3: Målsnålt in absurdum

Martin Efvergren Publicerat: 18 mars 2022

Nästjumbon Genoa tar emot mittenlaget Torino i Serie A. Matchen spelas fredagen den 18 mars 2022 med avspark kl 21:00.

Genoa – Torino

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tysken Alexander Blessins facit sedan han tog över rodret i Genoa i mitten av januari är smått otroligt. På de sju matcher som han har lett laget har det endast gjorts totalt fyra mål. Två av matcherna har slutat 1-1 och de övriga fem har alltså slutat 0-0. Det är en målsnålhet som verkligen heter duga.

Blessin tog över ansvaret efter 6-0-förlusten mot Fiorentina och har sedan dess radat upp sju raka kryss. Att han har börjat bygga bakifrån i sitt försök att rädda kvar klubben i Serie A är nästan en underdrift.

Genoa kommer nu till det här mötet med tre raka 0-0-matcher bakom sig. I söndags ställdes man mot Atalanta på bortaplan och i de två föregående matcherna stod Inter och Empoli för motståndet hemma på Luigi Ferraris-stadion.

Totalt har Genoa därmed skrapat ihop 19 poäng på 29 matcher, vilket ger att avståndet upp till Cagliari ovanför strecket är sex poäng.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Serie A:s två målsnålaste lag

Torino har svarat för en helt okej säsong under Ivan Jurics ledning. Efter 28 matcher har man tagit 35 poäng vilket för tillfället ger en elfte plats i Serie A.

Turin-lagets trend är dock inte den bästa. De kommer nu med sju raka matcher utan seger bakom sig. Visserligen har man då kryssat i fyra av dessa. Insatsen senast ska man heller inte skämmas för då man var på god väg att besegra Inter hemma, men bortalaget kvitterade till 1-1 på tilläggstid.

Genoa och Torino möttes senast i oktober i Turin och den matchen slutade med en 3-2-seger för hemmalaget. Genoa leddes då av Davide Ballardini och sedan dess har det hänt en hel del tränarfronten.

Nu är det alltså Alexander Blessin som får sägas ha något intressant på gång. Han har definitivt stoppat blödningen och är alltjämt obesegrad som Genoa-tränare.

På andra sidan står nu Ivan Juric som även han är mest känd för sina förmåga att sätta ett stabilt försvarsspel. På 28 matcher har Torino bara släppt in 29 mål vilket är i paritet med topplagen i serien. Offensivt har man dock inte levererat på samma nivå och man är Serie A:s målsnålaste lag.

Genoa är seriens näst målsnålaste lag totalt sett och under Blessins ledning är man förmodligen det målsnålaste laget i världen just nu. Beaktat detta finner jag värdet på ett underspel vara mycket bra. Under 2.5 mål totalt spelas till 1.66 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 18 mars 2022
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: