Speltips Hellas Verona – Milan 7/3: Knepig match

Axel Sjödin Publicerat: 6 mars 2021

Ett Milan utan Zlatan Ibrahimovic fortsätter att tappa mark i den italienska titelstriden. De behöver desperat fortsätta ta trepoängare men en bortamatch mot Hellas Verona är allt annat än en lätt uppgift.

Hellas Verona - Milan

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milan har nu halkat efter och befinner sig sex poäng bakom Inter i ligaledning. Trots en mycket viktig seger borta mot Roma förra helgen med 1-2 så tappade de istället poäng mot Udinese hemma på San Siro under veckan. Istället för att hämta in Inters ledning så är det snarare så att Juventus hotar att ta över andraplatsen snart ifall inte de rödsvarta från Milano rycker upp sig.

Milan har fortfarande problem med målskyttet och det har inte sett bra ut framåt under våren. De har fått förlita sig på straffar i många matcher och mycket riktigt fick de en straff mot både Roma och mot Udinese nu senast. Mot Udinese var den i 97:e minuten till och med och lyckades rädda en poäng.

Det är inte första gången som Stefano Pioli har lett ett lag som sett fantastiska ut under hösten som sedan fallit av under vårkanten. Man ska absolut inte räkna bort Milan ännu, men så som det sett ut under 2021 så finns det inte mycket att hurra över som Milansupporter med tanke på förutsättningarna de skapade under hösten.

Målskyttet lär inte heller bli bättre inom en snar framtid med tanke på att Zlatan Ibrahimovic drog på sig en lårskada mot Roma och kommer vara borta från spel minst ett par veckor till. Utöver det är Hakan Calhanoglu borta tillsammans med de långtidsskadade Ismael Bennacer och Mario Mandzukic.

Hellas Verona på Bentegodi är inte en lätt uppgift

Milan kan faktiskt tacka Hellas Verona som förra helgen köpte Milan tid och höll tillbaka Juventus hemma på Bentegodi. De lyckades reducera till 1-1 och tvingade den gamla damen att dela med sig av poängen och lät Milan få en chans att behålla andraplatsen lite längre.

Verona har sett väldigt bra ut under säsongen och är laget som ligger precis bakom de sju topplagen i Serie A i nuläget. De har inte många starka individuella spelare men spelar verkligen som ett kollektiv, vilket gjort att de kunnat klättra i tabellen. De har stått för flera imponerande insatser under säsongen, så som 1-1 mot Juventus nyligen och vinster mot Napoli och Atalanta för att nämna ett par.

Att tro att man ska kunna komma till Bentegodi och lätt plocka tre poäng är således ett misstag, men Milan har förvisso varit starkare på bortaplan i år. Verona har inte heller några större problem med skador men de saknar Nikola Kalinic och Ebrima Colley inför mötet medan Federico Ceccherini är tillbaka i försvaret.

Milan har som sagt haft problem med målskyttet och det är främst i anfallet båda lagen har skador. Spontant känns detta som ett möte med få mål och det finns definitivt värde i underspelet här. Därför spelar vi under 2,5 mål till 1.94 hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.94
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: