Speltips Hellas Verona – Atalanta 18/7: Ännu en målfest

Spelbloggare Publicerat: 18 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är svårt att inte tro på mål när Atalanta står på ena sidan av en planhalva i Serie A – och när de besöker Hellas Verona på Stadio Marcantonio Bentegodi blir det ett nytt speltips från målmarknaden.

  Rygga vårt speltips hos Bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Även om Hellas Verona varken kan bli bättre eller sämre än för en plats i mittensmeten av italienska Serie A, har de åtminstone inte checkat ut helt ännu – även om motivationen möjligtvis kan vara svårt att hitta stundtals. Lite blandad kompott i matcherna, där 2-2-krysset mot Inter häromveckan sticker ut av de positiva.

Men visst, fyra raka utan vinst, däribland en 0-2-förlust mot Brescia, är knappast vad man vill ladda upp med inför ett möte mot seriens bästa offensiv i Atalanta. På 33 matcher har de antecknats för – hör och häpna! – 93 fullträffar.

Atalanta är redan klara för Champions League-spel nästa år, men spelar nu för hedern i att bli tvåa – i konkurrens mot Lazio samt Inter. Dessutom vill man hålla formen uppe till fortsättningen i stundande CL-slutspel, där Paris Saint-Germain väntar härnäst.

Och formen, då? Den är utmärkt! Senast en kross av Brescia med tennissiffrorna 6-2 och det följde upp 2-2 borta mot Juventus och dessförinnan en radda av vinster. Det är svårt att inte imponeras av Atalanta och deras utveckling…

Släppt in mål i nio raka matcher

Med seriens i särklass bästa offensiv på ena sidan, komna från en match med totalt åtta mål, varav sex framåt och två bakåt, och ett Hellas Verona som kan tänkas vara lite smått avslappnat, men också är hemmastarka, ser vi framför oss en underhållande 90-minutershistoria.

Faktum är att Hellas Verona släppt in mål i nio Serie A-matcher efter varandra och flera av dessa har också varit målrika historier totalt. Det kunde exempelvis ha blivit fler mål i mötet mot AS Roma senast, vilket förlorades med 1-2.

Atalanta kommer bara fortsätta pusha på framåt, liksom de gör alldeles oavsett motstånd, och vi kan mycket väl se den här matchen innehålla minst fyra baljor.

Därför spelas över 3,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid ”bara” tre – till oddset 1,88 hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:30, lördag 18/7
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo