Speltips Hellas Verona – Bologna 21/4: Mycket på spel

Axel Sjödin Publicerat: 21 april 2023

Fredagskvällen bjuder på ett intressant möte mellan Hellas Verona och Bologna där båda lagen har mycket att spela för.

Hellas Verona - Bologna

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hellas Veronas tunga vandring mot säker mark fortsätter och de är nu blott tre poäng bakom Spezia på sjuttondeplatsen. Med åtta omgångar kvar att spela så lever fortfarande hoppet om att klara sig kvar och de lär följa lördagens möte mellan Spezia och tabelljumbon Sampdoria med stort intresse.

Hellas behöver alla poäng de kan få i nuläget, men det kommer inte att bli lätt mot ett formstarkt Bologna som har börjat utmana om Europaplatserna. Bologna har bara förlorat en av sina åtta senaste matcher och har under samma svit lyckats slå Inter och Atalanta, samt kryssat mot Lazio och Milan.

Inför omgången så står Bologna på samma poäng som Juventus på sjundeplatsen, vilket kan innebära en chans att komma ut i Europa. De möter just Juventus hemma på Renato Dall’Ara i nästa omgång, så det gäller att plocka en trepoängare nu på fredag för bästa chans att gå förbi La Vecchia Signora i tabellen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen lär gå för tre poäng

Thiago Motta har lyckats väldigt bra med en trupp som tappade ett par bärande spelare från fjolårssäsongen och för den som ännu inte tar Bologna på allvar så börjar det bli dags. Med det sagt så är det framförallt hemma i Emilia-Romagna som de har varit starka – på resande fot har poängskörden inte varit lika imponerande.

Hellas Verona är dock inte det tuffaste motståndet, även om de har plockat några viktiga poäng under senare tid. Trepoängarna kommer däremot väldigt sällan, men i den förrförra omgången så lyckades de i alla fall slå Sassuolo hemma efter en dråplig målvaktstabbe på tilläggstid. Därefter lyckades de kryssa i en mållös borta mot Napoli i den senaste omgången, men det var ett Napoli med många reserver och som rimligtvis borde ha lyckats få hål på motståndet sett till hur dominanta de var i spelet.

Verona har många tuffa matcher kvar i spelschemat och behöver plocka poäng mot tufft motstånd ifall de ska lyckas klara sig kvar. Samtidigt så lär Bologna verkligen vilja gå för tre poäng då Juventus möter Napoli den här omgången, vilket ger dem en chans att gå förbi de vitsvartrandiga i tabellen. Båda lagen lär hursomhelst vilja satsa framåt i jakt på tre poäng och för hela 2.12 gånger pengarna hos Coolbet spelar vi därmed på att båda lagen gör mål.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2.12
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, fredag 21 april
TV: 
Stream:  cmoresport logo