Speltips Hellas Verona – Inter 27/8: Mästartakter

Simon Pålsson Publicerat: 26 augusti 2021

Inter öppnade säsongen med tre poäng och fyra mål hemma mot Genoa. Nu väntar jobbiga Hellas Verona på bortaplan.

Hellas Verona - Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om vi ser till de senaste åren har Inter faktiskt vunnit fem av sex matcher mot Hellas Verona, som annars är känt som ett lag som brukar kunna ställa till bekymmer för lite större klubbar, inte minst när man spelar på hemmaplan.

Och om man ska vara helt allvarlig hade Hellas Verona faktiskt på känn att ta poäng mot Inter förra säsongen, i båda mötena, men föll med uddamålet både hemma och borta. Det var alltså inte mil ifrån att man lyckades med den bedriften.

Men hur som helst är det andra förutsättningar inför den här säsongen och personligen tycker jag att Inter har ett på pappret klart sämre lag att laborera med i år. Med det sagt har man en vinst på ett försök hittills den här tävlingssäsongen.

Det var inte heller vilken vinst som helst. Inter vann med klara 4-0 hemma mot Genoa och levde upp till förväntningarna som regerande mästare. Det var rent av mästartakter i premiären, även om jag personligen inte tror att det kommer att hålla i sig.

Å andra sidan saknas det riktigt övertygande lag i toppen av Serie A och om Inter kan fortsätta på delar av vad man gjorde så bra förra året är det inte omöjligt. Men man saknar som bekant sina två viktigaste pusselbitar: Romelu Lukaku och Antonio Conte.
BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds i Serie A

Om vi frågar spelbolagen inför den här matchen är Hellas Verona klar underdog och konstigt vore kanske annars, med tanke på att det står ett regerande mästarlag på andra sidan.

Dessutom föll Hellas Verona i sin premiär hemma mot Sassuolo, i en svängig historia som till slut stannade vid 2-3 till gästerna.

Det finns en risk att säsongen åter handlar en del om bottenstrid för Hellas Verona, men jag tror precis som jag var inne på tidigare i texten att man är ett lag som har det i sig att ställa till det mot på pappret bättre lag. Speciellt nu med publik tillbaka på läktarna.

Mattia Zaccagni gjorde båda målen sist och blir viktig för Hellas Verona, även om det ena målet kom först på straff.

Båda lagen göra mål spelas till 1.74 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20.45, fredag 27 augusti 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: