Speltips Hellas Verona – Juventus 27/2: Vid liv

Simon Pålsson Publicerat: 27 februari 2021

Juventus är vid liv igen och gäller som klar favorit borta mot Hellas Verona, ett svårspelat lag som nu väntar i Serie A den 27 februari 2021.

Hellas Verona - Juventus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är uppenbart att Andrea Pirlo har en del att vässa på både i sitt eget sätt att hantera ett lag, men också på hur Juventus tar sig an sina matcher den här säsongen. Den senaste veckan har varit en ny besvikelse, med förlust mot FC Porto i Champions League och en tung förlust borta mot Napoli i Serie A.

Men senast vaknade man kanske till liv igen genom att vinna med hela 3-0 mot Crotone, i en match där inte minst Cristiano Ronaldo var magisk med två raka mål. Det känns som att portugisen har vaknat till liv och då är Juventus alltid ett bättre fotbollslag.

Efter att övriga lag har spelat 23 omgångar, men Juventus bara spelat 22 matcher, är det uppenbart att man får svårt att slåss om ligatiteln, men att chansen fortfarande finns där.

Med 15 omgångar kvar att spela kan man bara vara fem poäng bakom Inter och det gör att titelracet lever i allra högsta grad. Inte minst då AC Milan hamnat i en svacka med två raka förluster.

Juventus går på knock

Hellas Verona är samtidigt ett svårspelat lag som har häng på Europaplats, men som trots allt har nio poäng upp till SS Lazio. Det går odck att väcka liv i våravslutningen på säsongen, men då behöver man hitta en stark avslutning.

På slutet har Hellas Verona också haft det lite tyngre, även om man kommer med två raka utan förlust.

Hellas Verona har på hemmaplan varit starka hela säsongen och har tre raka vinster här. Det gör att vi ändå tror att man kan ställa till det fö rJuventus.

Hellas Verona tog trots allt en poäng i Turin så sent som i slutet av oktober månad.

Hellas Verona +1 (asian handicap) spelas till 1,96 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Hellas Verona +1 (asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, lördag 27 februari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: