Speltips Hellas Verona – Lazio 24/10: Oviss match

Axel Sjödin Publicerat: 24 oktober 2021

En klurig match väntar då Lazio besöker Hellas Verona på Bentegodi under söndagseftermiddagen.

Hellas Verona - Lazio

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmalaget har efter bara åtta omgångar redan haft en säsong i två delar känns det som. De inledde med tre raka förluster och ett kvickt tränarbyte på klassiskt italienskt manér, och sedan dess har det gått mycket bättre.

Igor Tudor som tog över efter Eusebio Di Francesco har lyft laget rejält och inledde direkt med en vinst mot Roma som dittills var obesegrade. Sedan dess har de fått med sig två kryss på bortaplan och en mycket övertygande vinst mot Spezia innan de stötte på Milan i förra omgången.

Mot Milan såg det fantastiskt bra ut i halvtidsvilan då de hade en 2-0-ledning på San Siro efter första halvlek. Milan har dock varit Serie A:s kanske mest imponerande lag i ligaspelet hittills och kunde vända och vinna med 3-2 tillslut efter ett mycket snöpligt självmål som avgörande faktor.

Hellas är återigen, precis som förra säsongen, ingen lätt nöt att knäcka och för ett Lazio som blandat och gett hittills är det långt ifrån någon självklar trepoängare när de gästar Bentegodi.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lazio har svårt för mittenlagen

Maurizio Sarris nya Lazio har varit fascinerande att följa under säsongsinledningen och bitvis har vi fått se dem glänsa under Sarris väldigt klara spelidé. Men det tar tid att ställa om och resultaten har verkligen återspeglat detta då de har varit väldigt ojämna än så länge.

Säsongen inleddes med två väldigt övertygande vinster mot Empoli och Spezia innan Milan helt klädde av dem i Milano. Det var nog en väckarklocka för Sarri som behövde gå tillbaka till ritbordet och efter den matchen har resultaten i stort sett varit spegelvända.

De har kryssat mot ett krisande Cagliari och mot Torino i matcher där de sent behövde jaga kvittering och mot Bologna blev de överkörda på bortaplan med 0-3. De har alltså inte alls kunnat hantera de sämre lagen, men i samma veva har de vunnit övertygande mot Roma i Romderbyt och nu senast besegrade de Inter med 3-1 och punkterade en väldigt lång obesegrad svit i ligan för i Nerazzurri.

Det finns onekligen väldigt mycket kvalitet i detta Lazio även om truppen är förhållandevis tunn, men Sarri verkar ännu inte ha funnit receptet för att bekvämt kunna slå ett mittenlag såsom Hellas Verona. Men Hellas har haft mycket svängiga matcher med många mål och detsamma gäller i viss utsträckning även för Lazio på senare tid. Det finns visst värde i att spela på att hemmalaget tar poäng, men överspelet för 1.74 hos Expekt är ändå det mest lockande här.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.74
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: