Speltips Hellas Verona – Napoli 23/6: Publikmöte utan publik

Simon Pålsson Publicerat: 23 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Hellas Verona gäller som klar underdog när man får besök av Napoli, tisdagen den 23 juni 2020. Vi rekar med odds inför Serie A.

  Rygga vårt spel från unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är dags för nytt möte i den italienska fotbollen och även om det inte är helt fantastiska förutsättningar finns det all anledning att ratta in kanalan för det möte vi går igenom i detta matiga speltips.

Det finns en ganska klar fördel för Napoli i mötena med Hellas Verona. Just nu har man alltså vunnit sex (!) raka matcher mot Hellas Verona, och har vunnit båda de två senare mötena med 2-0. Det säger en del om skillnaden mellan lagen, och den skillnaden tycker vi inte har blivit mindre.

Hellas Verona är å andra sidan ett starkt hemmalag, och har fyra raka vinster på sin hemmaplan. Men nu får man klara sig utan sin intensiva hemmapublik, som såklart alltid ger en boost.

Men det här är publikfria matcher och det är ett faktum som gäller för båda lagen, och det påverkar tillställningen ur båda lagens perspektiv. Det kan man inte ta och blunda för. Men det gör det också lite svårt att veta vad vi ska förvänta oss av det här mötet.

Napoli brukar vinna

Om vi ser till tabellen är det här ett synnerligen viktigt möte och faktum är att Hellas Verona bara är en poäng bakom Napoli. Det kan alltså bli tal om ett helt otroligt maktskifte inom den italienska fotbollen i år, där det plötsligt är Hellas Verona som är före Napoli. Det finns en reell chans att knipa en Europaplats också som det ser ut nu.

Men naturligtvis ska Napoli vara ett och två, kanske rent av tre, nummer för stora för detta Hellas Verona och när det nu är dags att ta säsongen i mål kan vi inte tänka oss något annat än att man verkligen anstränger sig för att dra iväg igen.

Napoli har också haft fördelen av att ha fått spela dubbla matcher redan nu, eftersom man kliv in i slutfasen av Coppa Italia och dessutom vann hela turneringen. Den vägen har man en säkrad Europaplats, men den vägen har man också säkrat någon form av form.

Hellas Verona å sin sida vann mot Cagliari med 2-1 och har också visat ganska bra tendenser efter det långa uppehållet tack vare det.

Båda lagen göra mål spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,71
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, tisdag 23/6
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo