Speltips Hellas Verona – Roma 19/9: Offensivt starka

Axel Sjödin Publicerat: 19 september 2021

Ett Hellas Verona i desperat behov av poäng välkomnar serieledande Roma till Bentegodi under söndagskvällen.

Hellas Verona - Roma

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hellas har inte haft en lätt start på säsongen då inledde med att förlora med Sassuolo i en match som präglades av ett rött kort i första halvleken. Därefter var de nära att få med sig en poäng hemma mot Inter, vilket Joaquin Correa satte stopp för med två sena mål och nu senast sänktes de av Mattias Svanberg som med matchens enda mål kunde säkra tre poäng för sitt Bologna.

I Gialloblu har således inte en enda poäng efter de tre inledande omgångarna och ställs återigen mot väldigt tufft motstånd, vilket mycket väl kan förlänga deras förlustsvit. De är dock inte tandlösa och från motsvarande möte i fjol fick de faktiskt med sig tre poäng trots att matchen hade slutat mållös på grund av att Roma hade klantat sig med registreringen av truppen.

Riktigt så tur kommer de nog inte ha i år, men i den senaste omgången så visade Roma att de knappast är osårbara. Verona har ett väldigt starkt kollektiv utan några egentliga stjärnor och kan mycket väl överraska i sådana här matcher, men då måste spelet sitta lite bättre och de behöver ta sig upp på samma nivå de bitvis nådde under förra säsongen.

Det återstår att se ifall den nya tränaren Igor Tudor kan ta dem dit då Eusebio Di Francesco fick sparken tidigare i veckan efter deras poänglösa öppning på säsongen. Lite väl hårt kan man tycka, men det ska bli intressant att se ifall vi redan kan se några förändringar.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Roma tror på sig själva

Än så länge är allt guld och gröna skogar för den gode José Mourinho som inlett ligaspelet med tre raka vinster i ligaspelet samtidigt som de ännu inte stött på några som helst problem i Europa Conference League.

Romas spel har sett riktigt bra ut mot både Fiorentina och Salernitana, men det var inte alls en lika övertygande insats när Sassuolo gästade Stadio Olimpico under förra omgången. Stephan El Shaarawy avgjorde på tilläggstid, men det var Sassuolo som många gånger om var fruktansvärt nära att få in det avgörande ledningsmålet.

Det var ramträffar, frilägen och ett bortdömd läckert volleymål från Sassuolos del, men det ville sig inte riktigt och de fick lämna Rom poänglösa trots att de stod för en fantastisk insats och kändes klart vassare än hemmalaget under andra halvlek.

Att Roma lyckas plocka tre poäng utan att vara det bättre laget kanske dock inte ska ses som en svaghet. Firandet på sidlinjen med Mourinho och spelare som sprang in för att fira segermålet avslöjar att det är ett Roma som är enat och verkar tro på det nya projektet.

Offensivt har de också sett väldigt starka ut med vackra framspelningar som ligger bakom flera av målen såhär långt. Mourinho verkar ha satt offensiven och fått in nyförvärven på ett bra sätt. För oddsen 1.75 hos Campobet är det inte alls dumt att spela på att Roma lägger över 1,5 mål i matchen, vilket blir vår rek till matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Roma över 1,5 mål
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: