Speltips Hellas Verona – Roma 19/9: Serie A

Simon Pålsson Publicerat: 17 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Förra årets succélag Hellas Verona mot förra årets raslag AS Roma. Det är vad som väntar i Serie A den 19 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det känns som en oviss säsong inför den italienska ligastarten, och det enda man känner sig riktigt säker på innan säsongen ska köra igång är att Juventus antingen vinner en ny ligatitel, eller är väldigt nära att göra det. Med den trupp, den historia och den form som laget visat går det inte att förvänta sig någonting annat.

Men bakom Juventus är det lite mer oklart, och de naturliga utmanarna är ett par stycken. Men bakom dessa utmanare, det vill säga Inter, Lazio och Atalanta, är det vidöppet. Kommer Napoli att resa sig igen? Kommer AC Milan att hitta tillbaka? Kan AS Roma resa sig från misären i slutet på förra säsongen?

Som om det inte vore nog med det finns det ett par positiva utropstecken som Hellas Verona och Sassuolo att inte räkna bort. Med bra plankträff kan det vara lag som faktiskt slåss om Europaplatser. Förra året hade Hellas Verona bara tio poäng upp till en sådan plats.

Det är inte bra för självbilden i AS Roma att man nu kan gå in i en säsong där Hellas Verona är en direktkonkurrent om viktiga placeringar, men så är fallet på förhand.

Hellas Verona kan skrälla

Det är riktigt deppiga tider i den italienska storklubben AS Roma just nu, och redan förra säsongen var det deppiga resultat, deppiga prestationer och en rakt igenom deppig tillvaro för många supportrar till denna klassiska klubb.

Det blir nu inte bättre av att man ser ut att tappa sin stjärna Edin Dzeko, som närmar sig en övergång till konkurrenten Juventus. En av få ljusglimtar förra året kan alltså ta och lämna klubben redan nu. Det är inget vidare för AS Roma, den saken är säker.

Nu har i för sig Henrikh Mkhitaryan gjort sin övergång permanent, men eftersom man inför premiären får klara sig utan spelare som Nicolo Zaniolo, Diego Perotti, Javier Pastore, Justin Kluivert och Pedro känns det inte helt optimalt. Den saken är helt säker.

För motståndet står ett Hellas Verona som får klara sig utan Mattia Zaccagni och Darko Lazovic, och som blev av med sin spännande mittback Marash Kumbulla bara dagarna innan premiären. Han har faktiskt kritat på för AS Roma, men väntas inte spela här.

Hellas Verona +0,5 spelas till 1,92 gånger såsen hos bet365. Det vore imponerande om AS Roma kunde rida ut stormen och vinna i denna misär. Men vi måste ta och investera förtroendet i hemmalaget på förhand.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hellas Verona +0,5
Odds: 1,92
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, lördag 19 september 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: