Speltips inför AC Milan – Bologna 6/5: Bra läge för underdogen

Simon Pålsson Publicerat: 6 maj 2019

AC Milan är favoriter hemma mot Bologna i helgens sista match i Serie A. Det öppnar för ett speltips inför den 6 maj 2019.

Annons:

Serie A har fortsatt en handfull omgångar kvar att spela innan vi kan summera hur den här säsongen egentligen slutar. En sak är säker och det är att Juventus blir italienska mästare även den här våren. Det har vi å andra sidan förstått sedan länge och det kommer nog inte som en nyhet för någon.

Efter en svag säsongsinledning har Bologna tack vare ett par starka månader nu tagit sig upp till säker mark och en trepoängare borta mot AC Milan hade förmodligen varit spiken i kistan för ett nytt kontrakt. Å andra sidan tror vi att laget är nöjda med en pinne mot ett randigt lag, då på bortaplan.

AC Milan har varit en besvikelse under egentligen hela säsongen och visar inte någon vidare form nu på sistone heller. Just nu har lagret sex poäng upp till Atalanta som just nu är klara för Champions League nästa säsong. Om det ska bli något sådant för AC Milan är tre poäng ett måste i den här matchen, men det faktum att laget har en vinst på sina sju senaste vittnar om att det inte är en favorit vi kan lita på.

Bra slagläge

Alessio Romagnoli kommer inte att spela matchen då han är avstängd efter ännu ett gult kort i senaste ligamatchen. Det är bara en av fyra spelare som AC Milan får klara sig utan i det här mötet. Giacomo Bonaventura, Andrea Conti och Davide Calabria har alla tre skador som håller dem utanför matchtruppen.

Bologna har faktiskt två spelare på sin avstängningslista inför matchen. Ibrahima Mbaye och Roberto Soriano kommer inte att spela matchen, någonting som kanske kan öppan för att Mattias Svanberg och Filip Helander åter får chansen i antingen startelvan eller i ett inhopp senare under matchen. För svensk del vore det såklart en rolig extra detalj med matchen i fråga.

Bologna är ett bra lag, har fin form och kommer dessutom med stark motivation till matchen. AC Milan måste gå för att vinna, kommer öppna upp en hel del hål och är allt annat än stabila i sin egen defensiv. Det mesta talar för mål här när båda lagen tänker framåt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger insatsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  20:30, måndag 6/5
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.