Speltips inför AC Milan – Genoa 31/10: Målspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 31 oktober 2018

Det blir ett väldigt givet målspel inför onsdagens möte mellan AC Milan och Genoa i Serie A, ett möte mellan två lag som gärna tar med sig tre poäng.

Annons:

Den släpande matchen mellan AC Milan och Genoa kommer nu att spelas på onsdagskvällen, som dagens enda match från den italienska toppfotbollen. För den som tycker att Serie A är lite för lite utspritt på flera dagar i veckan är det här ett gyllene tillfälle att få se några härliga lirare mitt i veckan.

Det är såklart inte förvånande att spelbolagen enats om att AC Milan är solklara favoriter här. Det vore konstigt om så inte var fallet. Men har favoritskapet blivit lite väl stort? Nu står laget på två förluster på sina tre senaste, men vann å andra sidan med 3-2 hemma mot Sampdoria sist. Det var ännu en i raden av offensivt fina matcher.

Dagens motstånd, Genoa, är någon slags utropstecken den här hösten och har sett starka ut i Serie A. Häromveckan smällde laget till med en poäng borta mot Juventus, men har därutöver vunnit tre av sina sju senaste i ligan. Det finns någonting svårslaget, men ofta ojämnt, över Genoa.

Här kliver vi in på målspelet

Hos hemmalaget finns ett par spelare på skadelistan och det ställer såklart till problem för Gennaro Gattuso när han ska formera sitt lag. Det är lite oroväckande att Andrea Conti är högst osäker till spel. Däremot är det helt klart att Ivan Strinic, Mattia Caldara, Giacomo Bonacentura och Davide Calabria kommer att missa det här mötet.

Genoa har öppnat säsongen på ett övertygande sätt där Krzysztof Piatek har varit det stora utropstecknet. Han kommer att spela den här matchen också. Men Cristian Romero är avstängd och missar mötet, medan Federico Marchetti, Nicolas Spolli och Andrea Favilli är osäkra till sin egen medverkan. Det återstår att se om Oscar Hiljemark får speltid.

Här tycker vi att båda lagen har tillräcklig spets för att hota motståndarna, samtidigt som defensiven inte direkt har imponerat.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 2500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  20:30, onsdag 31/10
TV:   –
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.