Speltips inför AC Milan – Inter 21/2: Milanoderby

Rasim Reiz Publicerat: 21 februari 2021

Rasim Reiz rekar med odds inför Milanoderby i Serie A söndagen den 21 februari 2021. Inter mot AC Milan väntar igen.

AC Milan - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Söndagen stormatch är ett stekhett Milanoderby i Serie A där jag tror vi får kommer se en riktigt underhållande match!

Milanoderby är kanske det absolut bästa derbyt i hela Europa med all sin historik och två mäktiga klubbar där det var länge sedan ett derby var lika hett som kvällens är när båda lagen är i toppen av tabellen och kommer slåss om titelstriden. Duellen mellan Zlatan Ibrahimovic och Romelu Lukaku är högintressant då lagen möttes senast för drygt en månad sedan där de två alfahanarna gick upp i ringen och total kalabalik utbröt.

Milan kommer till den här matchen med ett oavgjort resultat i Europa League där man också roterade en hel del och jag förväntar mig en riktig stark startelva från Milan. Inga direkta skadebekymmer i truppen heller förutom Bennacer och Mandzukic. Milan förlorade överraskande mot Spezia senast i Serie A och det var en rejäl missräkning och ska man haka på ett Inter som rusar framåt behöver man höja sig rejält idag.

Dagens bästa speltips i Serie A

Inter är Serie A formstartkaste lag med 13 poäng på senaste 5 matcherna samt 11-1 i målskillnad. Man slog Lazio senast med 3-1 och ligans hetaste anfallspar Lukaku-Martinez fortsätter att ösa in mål, anfallsparet har nu gjort 27 av Inters 54 mål den här säsongen i Serie A. Skadeläget ser ljust ut och man saknar endast Sensi och eventuellt Vidal som har varit tveksam inför den här matchen. Inter ser just nu riktig starka och enligt mig ligans bästa lag och man har verkligen chansen att rycka lite i tabellen vid en vinst idag mot ärkerivalerna och titelutmanarna Milan som jag tycker ändå har börjat dala lite i sina prestationer.

Jag tror vi får se en match med högt tempo, mycket dueller som vanligt när dessa lag möts och det är verkligen mycket som står på spel för hur den säsongen ska utveckla sig för båda lagen i jakten om Scudetton. Jag håller dock Inter som en mycket större favorit och ett bättre lag i bättre form som jag tror vi får se idag. Kan inte se hur Milans försvar ska orka stå emot Lukaku-Martinez under 90 min.

Jag kommer därför att spela en rak seger på Inter till fina 2,00 pengarna hos Betsafe!

Trevlig söndag!

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 2,00
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 15:00, söndag 21 februari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo