Speltips inför AC Milan – Lazio 13/4: Toppmöte i Serie A

Simon Pålsson Publicerat: 11 april 2019

Det står en hel del på spel inför lördagens sena möte i Serie A mellan AC Milan och SS Lazio. Det öppnar för ett speltips den 13 april 2019.

Annons:

Det står ett italienskt toppmöte på schemat på lördagskvällen och ingen kan undgå att notera vilka oerhört viktiga poäng som står på spel. För AC Milan handlar det om att försöka försvara fjärdeplatsen, medan SS Lazio nu får sin bästa chans att äta ikapp försprånget som Milanolaget har. Det rör sig nämligen om tre poäng.

Juventus och Napoli känns givna till Champions League nästa säsong, men det återstår två möjligheter att ta sig till turneringen. Det är om detta slutfasen av säsongen väntas handla om.

AC Milan har bara en vinst på sina fem senaste matcher – dessutom i en träningsmatch – och har inte vunnit en riktig match sedan nionde mars. För gästerna är det bara två veckor sedan sista segern, men två poängtapp mot SPAL och Sassuolo oroar en del.

Spel på målmarknaden

Det bör pratas mycket om att AC Milan faktiskt har ett par viktiga spelare borta här, vilket delvis förklarar de lite svagare resultaten på sistone. Giacomo Bonaventura, målvakten Gianluigi Donnarumma och Lucas Paqueta är inte med i den här matchen.

SS Lazio å sin sida har ett par spelare som inte riktigt har samma tyngd på sin skadelista. Jordan Lukaku, Valon Berisha och Milan Badelj kommer inte att spela den här matchen.

Det råder ingen tvekan om att SS Lazio behöver gå för vinsten här. På så sätt kan laget ta sig upp till en Champions League-plats. Bättre chans än så kommer laget inte få att nå den platsen. Därför litar vi på en påtaglig offensiv från gästerna, samtidigt som AC Milan alltid är målfarliga på hemmaplan.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,77 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,77 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, lördag 13/4
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.