Speltips inför AS Roma – Atalanta 25/9: Motreaktion

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2019

Efter en målrik inledning på säsongen väntas nu en motreaktion när AS Roma och Atalanta gör upp i onsdagens veckoomgång i italienska Serie A den 25 september 2019.

Annons:

När det nu väntar en hel vecka utan fotboll i Champions League eller Europa League blir det fullt fokus på veckoomgångarna runt om i Europa. Alla ligor, i stort sett, passar på att passa in lite extra omgångar just nu.

I Serie A väntar också en oortodox avsparkstid när AS Roma och Atalanta gör upp redan vid klockan 19:00 på onsdagskvällen. Det kan vi tycka vad vi vill om, men att det är en intressant historia som väntar är desto mer givet.

AS Roma har inlett säsongen lite sådär, men har ännu ingen förlust på fyra matcher. Det gör att laget har en plats i topp fyra just nu, men bara en poäng före Atalanta och inte mer än två poäng före AC Milan på plats nummer 12. Tabellen är alltså fortfarande ruskigt jämn.

Atalanta, som alltså är en poäng bakom, har en förlust så här långt. Men det som oroar var den tunga förlusten borta mot Dinamo Zagreb i Champions League. 4-0 var inte bara svagt, det var direkt skämmigt för alla supportrar, spelare och klubben i stort.

Annons:

Tät historia i Rom

Gian Piero Gasperini har den stora fördelen av att kunna formera precis vilket lag han själv önskar. Atalanta, som haft en stormig inledning på säsongen med resultat som varit lite upp och ner, kan med andra ord formera sin starkaste elva borta mot AS Roma. Det är en solklar fördel, men sätter också lite press på Gian Piero Gasperini. Nu gäller det att han får med sig ett resultat från Stadio Olimpico.

Det känns också som att det här ett synnerligen bra läge att göra så, med tanke på att hemmalaget har flera viktiga spelare på sin skadelista. Gianluca Mancini är dessutom avstängd och kommer inte spela här. Diego Perotti, Davide Zappacosta och Genzic Ünder spelar inte mötet.

Här tror vi att vi står inför en jämnare, tätare match än vad spelbolagen tror på. Det här är två lag som ogärna förlorar mot varandra.

Under 3,5 mål är därför ett synnerligen bra speltips till 1,74 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, onsdag 25/9
TV:   [cmorelive5]
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: