Speltips inför AS Roma – Brescia 24/11: Dags att vinna bekvämt

Simon Pålsson Publicerat: 23 november 2019

AS Roma har pressen på sig att föra söndagens möte med Brescia i Serie A.

Annons:

En av matcherna som sticker ut från söndagens närmast fulla omgång i Serie A är den mellan AS Roma och jumbon Brescia på Stadio Olimpico. Det här är en match där båda lagen behöver plocka poäng, men där ett kryss inte direkt kan anses godkänt för AS Roma.

För som ett lag som aspirerar på en topplacering och en plats till Europa nästa säsong går det såklart inte att gå in med en halvdan inställning mot ett jumbolag. Brescia är säsongens stora slagpåse med åtta förluster på sina elva inledande matcher. Då måste AS Roma gå för att vinna.

Det ska också sägas att Brescia nu har sex förluster på sina sju senaste matcher, varav fyra nu på raken, varpå formen är allt annat än bra.

Samtidigt är AS Roma trots allt starka på hemmaplan med endast en förlust på sina elva senaste matcher. Det är väl egentligen inte där som det stora problemet har legat under inledningen på den här hösten.

Annons:

Jobbiga avbräck i båda lagen

Det går att säga mycket om inledningen på den här säsongen för egentligen båda lagen, men att det skulle vara någonting annat än en besvikelse går inte att påstå. AS Roma snubblar sig fram i toppskiktet, men når inte riktigt hela vägen fram och har svårt att hitta en jämnhet i sina prestationer.

Samtidigt hittar vi Brescia allra längst ner i tabellen med hopplösa sju poäng efter elva spelade matcher. Det är ett vansinnigt svagt poängsnitt och en väldigt dålig poängskörd som gör att man redan i det här läget har press på sig.

Nu kanske det inte är just här och nu som man ska ta poäng, men man kommer att ge det ett ärligt försök. En viss Mario Balotelli lär vara motiverad att göra sin röst hörd i den här matchen. Ales Mateju är däremot avstängd, medan Daniele Dessena. Inte minst avstängningen vore skön att klara sig utan.

AS Roma då? Jo, här är det en rad jobbiga avbräck som vi måste nämna. Nikola Kalinic, Bryan Cristante, Henrikh Mkhitaryan, Lorenzo Pellegrini och Davide Zappacosta kommer inte att kunna spela i just den är matchen. Det är verkligen inte optimala förutsättningar, även fall AS Roma ändå mönstrar ett lag som är väsentligt bättre än det som Brescia ställer på banan.

AS Roma har stora problem med sin defensiv och vi tror faktiskt att man riskerar att underskatta Brescia lite. En viss Mario Balotelli kan mycket väl bli tungan på vågen för deras del – då vad gäller att kunna skapa målchanser och göra mål.

Båda lagen göra mål spelas till 1,71 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:00, söndag 24/11
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons:

Annons: