Speltips inför AS Roma – Genoa 25/8: Tuff premiär

Simon Pålsson Publicerat: 22 augusti 2019

Det blir en tuff premiär, men förväntningarna är höga inför söndagens möte mellan AS Roma och Genoa i italienska Serie A söndagen den 25 augusti 2019.

Annons:

Då är det äntligen dags för italiensk ligapremiär och hela helgen blir en enda lång italiensk fotbollsfest. Som vanligt är det lite oklart precis var vi har lagen inför den här säsongen – där AS Roma och Genoa är två väldigt goda exempel på oklara lag i dags läget.

Under sommaren har det blivit klart att det är Paulo Fonseca som nu leder AS Roma och det ska bli intressant vad det innebär för lagets framtid. Mest troligt innebär det att Robin Olsen inte längre är önskad och den svenske landslagsmålvakten står fortfarande inför en osäker framtid. Knappast bra för det svenska landslaget att vår bästa målvakt inte spelar vecka ut och vecka in.

Det ska också bli intressant vad Paulo Fonseca har för andra grepp som han vill prova i detta AS Roma, som under sommaren tappat tunga spelare som Manolas till Napoli. Dessutom spelar som bekant Daniele De Rossi inte längre i laget. Desto mer glädjande är att anfallaren och den store stjärnan Edin Dzeko förlängt sitt kontrakt med flera säsonger. Därmed är han kvar i klubben. Utan honom hade det sett direkt tunt ut inför säsongen som nu kommer.
Annons:

Genoa har en stark offensiv

Genoa har också rört om en aning i sin trupp inför säsongen och efter förra årets fina resultat stundtals finns det goda förhoppningar om att göra en bra säsongsinledning. Den bör åtminstone bli starkare än slutet på förra säsongen då det gick 10 (!) raka matcher i Serie A utan vinst för Genao. Där kan vi snacka om att avsluta säsongen svagt.

Vad som är lite oroande inför premiäromgången är att Marko Pajac inte finns med i truppen på grund av en avstängning. Det kan tyckas bisarrt att sådant lever kvar från förra säsongen, men så är fallet. Stefano Sturaro och Riccardo Saponara är dessutom ute med skador. Det är inte direkt det som behövs för att ett förmodat offensivt Genoa ska kunna stå emot i Rom.

AS Roma känns svagare den här säsongen och vore det inte för tränarbytet hade det faktiskt känts ganska hopplöst i det här läget. Men med en ny man vid rodret finns det alltid en form av optimism inom gruppen. Nu är det dessutom bara Leonardo Spinazzola som är otillgänglig.

Det här är lag som nästan uteslutande spelat offensivt inriktade matcher mot varandra och någonting liknande är vad vi väntar oss den här gången.

Båda lagen göra mål spelas till 1,76 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, söndag 25/8
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.