Speltips inför Brescia – Fiorentina 21/10: Bra slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 21 oktober 2019

Fiorentina gäller som favoriter inför måndagens sena möte i Serie A mot bottenlaget Brescia.

Annons:

Den italienska fotbollshelgen är inte över än, utan på måndagskvällen ska den tas i mål med det intensiva mötet mellan Brescia och Fiorentina. För den traditionsburne kan det här upplägget kännas lite tveksamt, men visst skadar det inte mer med fotboll?

Brescia har haft en ganska stökig inledning på säsongen och har inte mer än sex poäng på sex omgångar. Så här långt står man i för sig på två vinster på sex omgångar, vilket i sig är ett ganska okej facit för ett lag i den klassen.

Fiorentina då? Jo, man öppnade säsongen oerhört lovande rent spelmässigt. Men resultaten uteblev – åtminstone fram till för ett par veckor sedan. Nu står man på tre raka vinster och har därigenom tagit rygg på striden om Europaplatserna.

Annons:

Fokus på gästerna

Brescia har ett par tunga tapp inför den här matchen. Emanuele Ndoj och GIangiacomo Magnani har inte spelat på hela den här säsongen. Det blir inga minuter i den här matchen heller. Därtill är Ernesto Torregrossa inte bara osäker, utan helt otillgänglig på grund av sin skada.

Fiorentina har fått klara sig utan dansken Jacob Ramussen sedan säsongsstart och han är ännu inte redo för att debutera den här hösten. Vidare är även Federico Chiesa osäker till spel.

Med tre raka vinster tror vi att gästerna har så pass mycket energi i laget att det här ska bli en ganska bekväm vinst. Det är trots allt ett klart bättre lag vi har att göra med.

Fiorentina vinner spelas till 2,05 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Fiorentina vinner
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, måndag 21/10
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: