Speltips inför Brescia – Inter 29/10: Offensiv leverans

Spelbloggare Publicerat: 29 oktober 2019

Gäller inför tisdagens Serie A-batalj mellan Brescia och Inter är botten mot toppen och från Spelbloggare.se tas det en närmare titt på målmöjligheterna.

Annons:

Annons: Du vet väl om att Serie A och matchen kan ses helt kostnadsfritt hos Unibet? Läs mer om det här och passa på att hämta en välkomstbonus om 500% upp till 500 kronor hos dem via denna länk.

Andan kippas efter i Brescia efter blott en inspelad pinne på de fyra senaste matcherna och med det en resa nedåt i tabellen; till platsen som tredjejumbo, åtta matcher och sju pinnar. 2-1-5 i resultatraden.

Samtidigt har Brescia redan nu möjligheten att studsa upp ovanför strecket, i och med att de de har en hängmatch gentemot resterande konkurrenter i botten – och det skulle faktiskt räcka med ett lika-resultat. Lättare sagt än gjort, möjligen.

Under den här fyramatchersperioden har Brescia mött Juventus samt Napoli, vilka man stått upp starkt emot och bara förlorat med uddamålen, samt spelat lika mot Fiorentina. En större besvikelse var det däremot senast när förlustsiffrorna skrevs 1-3 i bortamötet mot Genoa – trots att matchen leddes en bra bit in i den andra halvleken, till den 66:e minuten.

Antonio Contes Inter ser ut som den uppenbara, enda utmanaren till Juventus i kampen om Scudetton. Klubben skriker framåtanda samt optimism efter flera års tid av sviktande resultat. Ser mycket lovande ut.

Nämnda Juventus tappade oväntat poäng mot Lecce under helgen och där hade Inter chansen att återta förstaplatsen i serien, men eftersom det blev blott en pinne, 2-2, hemma mot Parma är situationen densamma i toppen; pinnen som skiljer konkurrenterna åt, med Inter nedan.

Annons:

Måltendenserna är starka

2-2 mot Parma är bara att sopa av axlarna. Tapp kommer och det var ändå ett hyfsat motstånd de ställdes mot.

Vad som kan tas med, ur vårt perspektiv, som spelare, är hur vingligt Inter uppträdde i försvarsspelet, vilket de två insläppta målen antyder – och det var inte det första tillfället. Redan veckan innan släpptes tre baljor in i den knappa segern över Sassuolo. Däremellan en 2-0-vinst över Borussia Dortmund i Champions League, däremot.

Men som det sett ut sedan en tid tillbaka: offensiv leverans, men sämre försvarsspel. Kanske inte det man brukar förknippa lag under ledning av Antonio Conte med.

Det har blivit mål åt båda håll samt minst tre stycken sammantaget i fem av Inters sex senaste matcher – och de möter ett Brescia som uppenbarligen kan såra och hota de större pjäserna i Serie A.

Nyligen har de, Brescia, exempelvis hittat nät mot såväl Juventus som Napoli men ändå förlorat, precis som senast mot Genoa. Tre av de fyra senaste med minst tre mål.

Offensiva avtryck på nytt?

Hos Betsson får vi 1,70x för överspelet på 2,5-målslinan och det är fullt acceptabelt betalt, menar vi.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 29/10
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: