Speltips inför Brescia – Juventus 24/9: Målspel från Serie A

Spelbloggare Publicerat: 24 september 2019

Målen blir fokusområdet när Brescia och Juventus möter varandra i en mitt i veckan-match från italienska Serie A. Här hittar ni speltips, odds och startelvorna.

Annons:

En nykomling med ett primärt mål: att överleva i Serie A. Ett Juventus som vunnit Scudetton åtta år på raken och som har siktet inställt på den nionde. När allt summeras; ett botten mot toppen-möte?

Om ni vill höja spänningen, exempelvis vid ett spel på matchen, visas Unibet den helt utan kostnad för deras kunder. Annons: Via oss får ni 500% bonus upp till 500 kronor hos dem. Ett erbjudande alldeles för bra för att undvika.

Det är ett Juventus som kanske inte sprudlat under säsongsinledningen, men som ändå visar prov på stabilitet och har kommit undan med bra resultat; tre vunna, däribland över Napoli, och ett kryss, vilket kom borta mot Fiorentina, i Serie A samt att ett 2-2-kryss löstes när Atlético Madrid besöktes i Champions League-premiären.

Gästerna är, som ni också förstår, storfavoriter inför matchen. Vad som emellertid ska understrykas är att Brescia sett oväntat bra ut och kommer till spel med medvind. Häromdagen besegrades Udinese med ett mål mot noll på bortaplan och facit är nu två vinster samt två förluster på fyra seriematcher.

Här kommer profilen Mario Balotelli med största säkerhet debutera för Brescia efter flera år i Frankrike, Nice samt Marseille. Mycket spännande förvärv. Indisponibla för laget är för övrigt Emanuele Ndoj, Ernesto Torregrossa samt Giangiacomo Magnani.

Och Juventus? De har Marko Pjaca, Giorgio Chiellini, Mattia De Sciglio och Douglas Costa out.

Annons:

3/4 matcher under 1,5 mål

Tror på en mer tillknäppt historia här, trots Juventus stora styrkor – i bland andra Cristiano Ronaldo samt Gonzalo Higuáin. Mästarna brukar vara försvarsstarka och borde ha en del respekt för motståndarnas kvalitéer, särskilt nu när de fått in Mario Balotelli.

En typisk match á Juventus, med andra ord? De arbetar alltid stenhårt och lämnar lite till slumpen. Tar hårt på det defensiva arbetet även mot sämre motstånd.

Ser vi till de två Serie A-bortamatcherna i år, har de också varit av målsnål karaktär. 1-0-vinst över Parma samt mållöst mot Fiorentina.

För Brescia har tre av fyra matcher innehållit max ett mål och senast, borta mot Udinese, hölls nollan intakt. De väntas backa hemåt djupt här och kan säkerligen göra det svårt för Juventus att vaska fram de heta möjligheterna, i alla fall från start.

Summa summarum; här överdriver spelbolagen målmöjligheterna. Vi spelar därför under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre – till 1,71x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 24/9
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: